Κάλεσμα ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΥ στους παλαιμάχους του για φιλικό αγώνα Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Κάλεσμα ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΥ στους παλαιμάχους του για φιλικό αγώνα

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 5 Απριλίου 2017 | 9:40 μ.μ.

 

Παρακαλούνται οι παλαίμαχοι του Παλληνιακού οι οποίοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο τουρνουά που θα γίνει στις 19 Απριλίου 2017 στη μνήμη του φίλου μας και συμπαίκτη Σωκράτη Κιούρκου να βρίσκονται την Παρασκευή 07.04.2017 και ώρα 20:00 στο γήπεδο της Παλλήνης για φιλικό αγώνα που θα διεξαχθεί στις 20:30 με την Μικτή παλαιμάχων Αθήνας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο με το χόρτο.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...