Σάββατο (18/3) στις 17.00 ο τελικός Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Σάββατο (18/3) στις 17.00 ο τελικός Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ!

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017 | 9:14 μ.μ.




Οριστικό! Το Σάββατο 18 Μαρτίου στις 17.00 στο γήπεδο Κορωπίου Αντώνης Πρίφτης θα διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ ανάμεσα στην Ατλαντίδα και τον Αήττητο Σπάτων, όπως ανακοινώθηκε επίσημα. Η Ένωση, προχώρησε σε συνεδρίαση μέσω της Εκτελεστικής Επιτροπής και της Επιτροπής Κυπέλλου, όπου εκεί αποφασίστηκε η ημέρα διεξαγωγής του μεγάλου αγώνα, ο οποίος να θυμίσουμε πως είχε αναβληθεί με σωστή απόφαση το Σάββατο λόγω της κακοκαιρίας, με την ΕΠΣΑΝΑ να δείχνει σεβασμό σε ομάδες και φιλάθλους. Άπαντες, λοιπόν, πλέον ετοιμάζονται για έναν αγώνα γιορτή που θα διεξαχθεί με τις κατάλληλες συνθήκες... 

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΑΝΑ:
Σας ενημερώνουμε  ότι ο 14ος Τελικός της ΕΠΣΑΝΑ μεταξύ των ομάδων ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ-ΑΠΟ ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ θα διεξαχθεί το Σάββατο 18/3/2017 και ώρα 17.00 στο δημοτικό γήπεδο Κορωπίου «Αντ. Πρίφτης»

Η ενημέρωση για τα εισιτήρια
Τα εισιτήρια και οι προσκλήσεις που έχουν ήδη διατεθεί για τον Τελικό Κυπέλλου ισχύουν κανονικά.

http://pamebala.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...