Χριστοφιλέας: «Χωρίς άγχος ο Παλληνιακός απέναντι στην καλύτερη ομάδα των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων τον Αήττητο»! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Χριστοφιλέας: «Χωρίς άγχος ο Παλληνιακός απέναντι στην καλύτερη ομάδα των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων τον Αήττητο»!

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017 | 8:55 μ.μ.

 


Το 0-4 του Αήττητου στον πρώτο αγώνα δεν αφήνει πολλά περιθώρια στον Παλληνιακό, με τη ρεβάνς στα Σπάτα (Τετάρτη 22/2, 14:30) να μοιάζει τυπική διαδικασία. Ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας με δηλώσεις του εξήγησε πως η Παλλήνη θα πάει χωρίς άγχος στον επαναληπτικό αγώνα και θα προσπαθήσει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, μετά το αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού. Ο προπονητής του Παλληνιακού, δε, χαρακτήρισε τον Αήττητο την καλύτερη ομάδα των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων.

Εμείς να θυμίσουμε πως η Παλλήνη μπορεί να μην ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν φέτος, ωστόσο στην πορεία βρήκε τον δρόμο της, φάνηκε η πολύ καλή δουλειά τόσο του προπονητή όσο και των παικτών και έχει φτάσει στο σημείο να παίζει ημιτελικό Κυπέλλου και να έχει κλειδώσει ουσιαστικά την παραμονή.

«Θα πάμε να παίξουμε ένα παιχνίδι χωρίς άγχος, θα προσπαθήσουμε να διασκεδάσουμε τις εντυπώσεις μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα και να πάρουμε ότι καλύτερο. Σεβόμαστε τον Αήττητο που κατά την άποψη μου, επειδή παρακολουθώ πανελλαδικά τοπικά πρωταθλήματα, είναι η καλύτερη ομάδα των ερασιτεχνικών κατηγοριών, αλλά και εμείς έχουμε νέα παιδιά με ικανότητες και θα κοιτάξουμε να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο», τόνισε ο Χριστοφιλέας, ο οποίος για τον ημιτελικό Κυπέλλου της Τετάρτης (22/2) έχει αμφίβολο τον Κούνα, ενώ μπορεί να υπολογίζει στον Κυριόπουλο.


πηγή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...