Η Σαρακοστή της σιωπής και της μελαγχολίας στο Δήμο Παλλήνης! - Ο μοναδικός δήμος που δεν γιορτάζει τα Κούλουμα Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Η Σαρακοστή της σιωπής και της μελαγχολίας στο Δήμο Παλλήνης! - Ο μοναδικός δήμος που δεν γιορτάζει τα Κούλουμα

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017 | 12:56 μ.μ.

 

Η Σαρακοστή της σιωπής και της μελαγχολίας στο Δήμο Παλλήνης! Ο χαρακτηρισμός της ημέρας προκύπτει από την απόφαση της Δημοτικής Αρχής να απέχει συμβολικά ή και ουσιαστικά από τον εορτασμό της Καθαράς Δευτέρας στις τρεις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου επιλέγοντας "τα χρήματα που διέθετε κάθε χρόνο για τον εορτασμό της Καθαράς Δευτέρας, να τα διαθέσει στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και στους εκατοντάδες δικαιούχους του, ενισχύοντας το κοινωνικό έργο της προσφοράς και της αλληλεγγύης." 

Στη σχετική ανακοίνωσή του Δήμου Παλλήνης προτρέπονται οι πολίτες του Δήμου "να κατανοήσουν τις απαιτήσεις των καιρών και να ανταπεξέλθουμε με αλληλεγγύη στις ανάγκες όσων δοκιμάζονται."

Σημειώνεται ότι ποτέ στο παρελθόν της λειτουργίας του Δήμου είτε ως ενιαίου, είτε με την προηγούμενη διοικητική μορφή του, δεν ελήφθη ανάλογη απόφαση και όπως αποδεικνύεται από μία σύντομη έρευνα, κανείς άλλος Δήμος στο λεκανοπέδιο δεν υιοθέτησε εφέτος αντίστοιχη απόφαση, ακόμη και σε περιοχές που οι δείκτες της ανεργίας και των χαμηλών εισοδημάτων συνιστούν σοβαρό πρόβλημα.
Η απόφαση του Δήμου Παλλήνης, κατά κοινή ομολογία, δεν έτυχε της κατανόησης και αποδοχής των πολιτών -αναρίθμητα τα σχετικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και σε συναθροίσεις πολιτών στις δημοτικές ενότητες του Δήμου- και εύλογα, προκάλεσε τις αντιδράσεις της μείζονος αντιπολίτευσης το περιεχόμενο των οποίων δημοσιεύεται παρακάτω.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...