ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Επικίνδυνα… εγκαταλελειμμένη πλατεία και παιδική χαρά στην περιοχή Αγ. Νικόλαου Κάντζας Παλλήνης - Οι δημότες βλέπουν και θα κρίνουν…. (Δείτε τις φωτογραφίες) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Επικίνδυνα… εγκαταλελειμμένη πλατεία και παιδική χαρά στην περιοχή Αγ. Νικόλαου Κάντζας Παλλήνης - Οι δημότες βλέπουν και θα κρίνουν…. (Δείτε τις φωτογραφίες)

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017 | 7:42 μ.μ.

 

Εκφράζω τον προβληματισμό μου για την εξαιρετικά κακή κατάσταση της παιδικής χαράς στην κεντρική πλατεία (Αργυράς Σελήνης) Αγ. Νικολάου- Κάντζας του Δ. Παλλήνης. 
Σας επισημαίνω, με λύπη , ότι είναι αδιανόητο να υπάρχουν παιδικές χαρές, που αποτελούν, ουσιαστικά, παγίδες για τα παιδιά σε εγκαταλελειμμένους δημόσιους χώρους που εγκυμονούν κινδύνους. 
Η ύπαρξη της συγκεκριμένης παιδικής χαράς και πλατείας, της Περιοχής Αγ. Νικολάου-Κάντζας, είναι προφανές ότι δεν συμβάλλει στην προβολή της περιοχής του Δήμου μας. Πρόκειται ίσως για τη χειρότερη και πλέον επικίνδυνη για την ασφάλεια των παιδιών! 

Μια παιδική χαρά εγκατεστημένη σε μια μεγάλη πλατεία που μπορεί να φιλοξενήσει τα παιδιά όλης της γειτονιάς, ωστόσο όμως στο αντίκρισμα της ήταν πασιφανής η αδιαφορία και η απάθεια της δημοτικής αρχής!
Ένας χώρος άχρωμος, παραμελημένος, με παιδικά όργανα σε άσχημη κατάσταση, γκρεμισμένα παιχνίδια, κίνδυνος τραυματισμών κατά την πτώση των παιδιών, με παγκάκια βρώμικα , μισοσπασμένα και βγαλμένα, με ελλιπή φωτισμό, με δέντρα και φύτευση χωρίς φροντίδα, ακαθαρσίες ζώων παντού. 
Ένας χώρος χωρίς ίχνος παιδικών φωνών και ηλικιωμένων. 

Κύριε δήμαρχε είναι ντροπή για τον ΔΗΜΟ να υπάρχουν τέτοιες πλατείες και παιδικές χαρές!!! . Συνθέτουν, ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ, ένα σκηνικό πλήρους εγκατάλειψης….

Ειλικρινά πόσο λυπάμαι….
Οι δημότες βλέπουν και θα κρίνουν….

 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 

 
Ευαγγελία Τσομάκη
Τοπική Σύμβουλος
Δημ. Εν. Ανθούσας 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...