Παναγιώτης Μερτύρης: Ο Δήμαρχος μιλάει για κοινωνική ευαισθησία καταργώντας τα ήθη και τα έθιμά μας ! (Φωτογραφίες) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Παναγιώτης Μερτύρης: Ο Δήμαρχος μιλάει για κοινωνική ευαισθησία καταργώντας τα ήθη και τα έθιμά μας ! (Φωτογραφίες)

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017 | 1:05 π.μ.

 

Στάχτη στα μάτια των δημοτών ρίχνει για μια ακόμη φορά η δημοτική αρχή όσον αφορά τον εορτασμό της Καθαράς Δευτέρας. Με ανακοίνωση που εξέδωσε χτες το απόγευμα, μας έγινε γνωστό ότι δεν θα πραγματοποιηθούν οι καθιερωμένες εκδηλώσεις που γίνονται κάθε χρόνο για τον εορτασμό της Καθαράς Δευτέρας. Αποφάσισε, όπως διαβάζουμε, τα χρήματα που διέθετε κάθε χρόνο για τον εορτασμό της Καθαράς Δευτέρας, να τα διαθέσει στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και στους εκατοντάδες δικαιούχους του, ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο το κοινωνικό έργο της προσφοράς και της αλληλεγγύης.

Είναι απορίας άξιο πως ο κος Ζούτσος σκέφτηκε και συμμερίστηκε, την δεδομένη χρονική στιγμή, τους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας, ενώ τόσα χρόνια καλείται με διάφορους τρόπους να το αποδείξει αλλά δυστυχώς επιλέγει άλλες πολιτικές κινήσεις που δεν κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση. Απορίας άξιο είναι επίσης η ευαισθησία που επιδεικνύει τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, καθώς τόσο καιρό αγνοεί τις επαναλαμβανόμενες επισημάνσεις της παράταξής μας σχετικά με την περαιτέρω οικονομική ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου. Αντ’ αυτού ο κος Ζούτσος τόσο καιρό επιλέγει να χρηματοδοτεί την Κοινωφελή Επιχείρηση με υπέρογκα ποσά, αδιαφορώντας παντελώς για το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Παράλληλα προβαίνει σε κινήσεις εντυπωσιασμού χρηματοδοτώντας με περισσότερα χρήματα την προώθηση και διαφήμιση του Κοινωνικού Παντοπωλείο, από αυτά που δαπανά για το ίδιο το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Η παράταξη μας με συνεχόμενες παρεμβάσεις όλα αυτά τα χρόνια απαιτεί την περαιτέρω αλλά και ουσιαστική ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου, κάτι που ποτέ δεν έχει εισακουστεί.

Επίσης είναι μια απόφαση που πάρθηκε μονομερώς όπως και πέρυσι, χωρίς να μας ενημερώσει σχετικά με το ακριβές ποσό και την διαδικασίας διάθεσης αυτού στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.

Σε περίπτωση που ο δήμαρχος δεν το γνωρίζει, οφείλουμε να τον ενημερώσουμε ότι η ενίσχυση των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας δεν μπορεί να επιτευχθεί μέσω της κατάργησης των ηθών και των εθίμων της χώρας. Ο εορτασμός της Καθαράς Δευτέρας, τα γνωστά σε όλους μας Κούλουμα, μπορεί για τον ίδιο να είναι ένα ακόμη γλέντι αλλά για εμάς τους υπόλοιπους εξασφαλίζει την κοινωνική συνοχή και συνθέτει την αρμονική ζωή των δημοτών. Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ζούμε, όπου επικρατεί η ανασφάλεια, η μοναξιά και η κρίση των αξιών, τέτοιες γιορτές όπως ο εορτασμός της Καθαράς Δευτέρας προσφέροντας ένα πιάτο φαΐ, ένα τραγούδι και μια παρέα είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητες και σημαντικές για τον τόπο μας. Είναι η απόδειξη ότι όλοι μαζί ενωμένοι θα αντισταθούμε στις όποιες δυσκολίες και θα τα καταφέρουμε.

Είναι κρίμα δήμαρχε που η δικιά σας κοινωνική ευαισθησία περιορίζεται όλα τα χρόνια που διοικείται σε μια φωτογραφία και σε μια ανακοίνωση πάντα χωρίς ουσία..

Κρίμα πραγματικά…

Ανθούσα Γέρακας Παλλήνη Πόλεις για να ζεις



Παρακάτω δειτε φωτογραφίες απο τα Κούλουμα 2010 στη πόλη της Παλλήνης.

Ήταν ο τελευταίος πραγματικός εορτασμός στη πόλη μας πριν έρθει η σημερινή δημοτική αρχή και ισοπεδώσει τα πάντα.......

Φωτογραφίες Γιώργος Λάιος

 

 

 

 

 

 

  

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...