Δείτε τα ζευγάρια για την ημιτελική φάση του κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ - Δύο ομάδες από τον δήμο μας υποψήφιες για τον μεγάλο τελικό!!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Δείτε τα ζευγάρια για την ημιτελική φάση του κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ - Δύο ομάδες από τον δήμο μας υποψήφιες για τον μεγάλο τελικό!!!

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017 | 10:24 μ.μ.

 

Δύο ομάδες από τον δήμο μας και οι μοναδικές σε όλη την Ανατολική Αττική χωρίς καμία υποστήριξη από την δημοτική της αρχή υποψήφιες για τον μεγάλο τελικό της ΕΠΣΑΝΑ!!!


Ημιτελικοί (διπλοί αγώνες)

ΤΕΤΑΡΤΗ 8/2/2017 – ώρα 15.15’

Γήπ. Παλλήνης: Παλληνιακός – Αήττητος Σπάτων

Γήπ. Κερατέας: Κεραυνός Κερατέας – Ατλαντίς

ΤΕΤΑΡΤΗ 22/2/2017 – ώρα 14.30’

Γήπ. Ανθούσας: Ατλαντίς – Κεραυνός Κερατέας

Γήπ. Σπάτων: Αήττητος Σπάτων – Παλληνιακός

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...