ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ - ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 2-3 (Κύπελλο ΕΠΣΑΝΑ) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ - ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 2-3 (Κύπελλο ΕΠΣΑΝΑ)

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017 | 9:44 μ.μ.

 

Γκολ και θέαμα προσέφεραν Αήττητος και Παλληνιακός στην ρεβάνς της ημιτελικής φάσης, με τα Σπάτα να γνωρίζουν ανώδυνη ήττα (2-3), καθώς ουσιαστικά είχαν καθαρίσει την πρόκριση στον τελικό από το 0-4 του πρώτου αγώνα. Τις εντυπώσεις στον επαναληπτικό της Τετάρτης (22/2) τις έκλεψε η Παλλήνη του Παναγιώτη Χριστοφιλέα, που κατάφερε με πολύ καλή εμφάνιση στην επανάληψη να αναγκάσει τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Αήττητο στην δεύτερη ήττα του στη σεζόν. Τα Σπάτα του Πάρη Κωνσταντακόπουλου να θυμίσουμε πως στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ θα βρουν απέναντι τους την Ατλαντίδα η οποία προκρίθηκε με το 2-0 απέναντι στον Κεραυνό.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι του σημερινού επαναληπτικού αγώνα στο Δημοτικό Στάδιο Σπατων, ο Αήττητος που αγωνίστηκε με κάποιες αλλαγές στην σύνθεση του -όπως και ο Παλληνιακός- ήταν καλύτερος στο α' μέρος όπου προηγήθηκε στο 15' με σουτ του Τσαλάκου και λάθος εκτίμηση του γκολκίπερ Λευτάκη. Οι γηπεδούχοι είχαν δύο-τρεις ευκαιρίες για να πετύχουν και ένα δεύτερο τέρμα αλλά τους έλειψε η τελική εκτέλεση. Από την μεριά του ο Παλληνιακός ήταν μαχητικός στο πρώτο 45λεπτο και μάλιστα έχασε σπουδαία ευκαιρία να προηγηθεί εκείνος στο 8', όταν ο Βλάχος πλάσαρε από θέση τετ α τετ αλλά ο Κονόμι απομάκρυνε!

Στην επανάληψη ο Παλληνιακός έβγαλε μεγάλη ενέργεια και θέληση, αντέδρασε και κατάφερε να γυρίσει την κατάσταση απέναντι στον Αήττητο που του έλειψε η συγκέντρωση. Η ισοφάριση ήλθε στο 77' με κοντινό σουτ του Κούση κι αφού είχε προηγηθεί δοκάρι σε προσπάθεια του Βλάχου. Το ματς από εκεί και πέρα άνοιξε και είχε καλό ρυθμό, με τον Αήττητο να παίρνει εκ νέου κεεφάλι στο σκορ με πέναλτι του Αλεξίου, το οποίο κέρδισε ο Ράπτης σε μαρκάρισμα του Γιαννόπουλου. Η Παλλήνη όχι μόνο δεν το έβαλε κάτω, ωστοσο, αλλά με πολύ καλή εμφάνιση ισοφάρισε σε 2-2 με αριστερό πλασέ του Κυριόπουλου, ενώ έφτασε και στο τελικό 2-3 με σουτ του Δαραμούσκα κι αφού είχε προηγηθεί όμορφος ομαδικός συνδυασμός.

***Διακριθέντες για τον Αήττητο οι Αλεξίου, Σκούμας και Τσέπας ***Για τον Παλληνιακό οι Δαραμούσκας, Χαρίσης, Κοβάνης και Βλάχος ***Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των Βλάχου Αντώνη, Τζαφόλια Β. Και Χόικα

Διαιτητές: Βλάχος Αντώνης, Τζαφόλιας Β., Χόικας

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝΚονόμι, Αλεξίου, Τσέπας, Τσαλάκου (70' Αλιμπάς), Μωυσιάδης, Λαζάρου, Σέλβια, Μπότση (59' Ράπτης), Μασκλαβάνος, Κοσμάς, Σκούμας.

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Λευτάκης, Θεοδώρου (60' Κούνας), Κούσης, Ελ Γκαμάλ, Καλούδης, Δαραμούσκας, Χαρίσης, Βλάχος, Καστής (70' Γιαννόπουλος), Μαργιέτης (60' Κυριόπουλος), Κοβάνης.


Πηγή pamebala.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...