O Βασίλης Χαρίσης του Παλληνιακού, MVP παίκτης του πρώτου γύρου στην Α΄ΕΠΣΑΝΑ !!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

O Βασίλης Χαρίσης του Παλληνιακού, MVP παίκτης του πρώτου γύρου στην Α΄ΕΠΣΑΝΑ !!!

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017 | 8:28 μ.μ.



Το sportcity.gr πιστό στις αρχές του, στο να είμαστε κοντά στον αγώνα των παικτών και να καταγράφουμε τις προσπάθειες τους, καθιερώσαμε τον τίτλο του MVP του πρώτου γύρου, στο τέλος της σεζόν τον MVP του δεύτερου γύρου και κατόπιν ψηφοφορίας ένας εξ αυτών των δύο, θα είναι ο MVP της χρονιάς.
Τιμώμενο πρόσωπο για αυτόν τον γύρο ο ποδοσφαιριστής του Παλληνιακού Βασίλης Χαρίσης.


ΓΙΑΤΙ:
Συγκλονιστική παρουσία, φοβερή εμφάνιση, ο ποδοσφαιριστής που κάνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Έτρεξε περισσότερο από κάθε άλλον, ακόμα κι όταν έπεφτε κάτω δεν σταματούσε να παλεύει και να κυνηγά την μπάλα. Τεράστια και τσαμπουκαλεμένη εμφάνιση.





Ήταν ο παίκτης που αποτελούσε το σημείο αναφοράς για την Παλλήνη. «Λίρα εκατό» όπως τον αποκάλεσε ο προπονητής του Παναγιώτης Χριστοφιλέας, ο οποίος συνέχισε, «Αν και σε εμάς δεν αγωνίζεται στην φυσική του θέση, μας βοήθησε με την αγωνιστική και ψυχική του παρουσία να βγούμε από το τούνελ. Βέβαια η προσπάθεια είναι συλλογική. Η βράβευση του για εμάς είναι τιμή».
Υ.Γ. Ο Βασίλης μας έστειλε ένα σχόλιο για την χθεσινή του βράβευση το οποίο και δημοσιεύουμε: «Σας ευχαριστώ πολύ για την χθεσινή βράβευση….να είστε πάντα καλά κ να συνεχίσετε να κάνετε τέτοιες διακρίσεις γιατί είναι σημαντικό για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο…σας ευχαριστώ κ πάλι»

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...