Kανονικά θα λειτουργήσουν τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017 οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί και τα σχολεία(δημόσια και ιδιωτικά), όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης του Δήμου Παλλήνης. Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Kανονικά θα λειτουργήσουν τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017 οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί και τα σχολεία(δημόσια και ιδιωτικά), όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης του Δήμου Παλλήνης.

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017 | 10:00 μ.μ.

 

Κανονικά θα λειτουργήσουν τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017 οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί και τα σχολεία(δημόσια και ιδιωτικά), όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης του Δήμου Παλλήνης.
Από πλευράς Δήμου, έχει ληφθεί πρόνοια για την θέρμανση των σχολικών κτιρίων και την προστασία των μαθητών από το ψύχος.

 

1 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Τι θα γίνει με την τρίτη 10/1
Θα παραμείνουν ανοιχτα;

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...