Παναγιώτη Μερτύρης: Θερμά συγχαρητήρια στους επιτυχόντες και καλή αρχή στο νέο σας ξεκίνημα !!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Παναγιώτη Μερτύρης: Θερμά συγχαρητήρια στους επιτυχόντες και καλή αρχή στο νέο σας ξεκίνημα !!!

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017 | 8:55 μ.μ.

 

"Θερμά συγχαρητήρια στους επιτυχόντες αλλά και στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς οι οποίοι στάθηκαν αρωγοί στις προσπάθειες των παιδιών και συνέβαλλαν και αυτοί με τον τρόπο τους στην επιτυχία τους.

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή αρχή στο νέο σας ξεκίνημα, να πετύχετε τους στόχους και να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα..."

ΑνθούσαΓέρακας , Παλλήνη - Πόλεις για να ζεις

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...