Παλληνιακός: Επιστροφή Κούνα στο "σπίτι" του!!! [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Παλληνιακός: Επιστροφή Κούνα στο "σπίτι" του!!! [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017 | 8:54 μ.μ.

Ενθουσιασμό στις τάξεις των φίλων του Παλληνιακού έφερε η είδηση της επιστροφής του Άγγελου Κούνα στην ομάδα. Κυριολεκτικά την τελευταία ημέρα των μεταγραφών , επέστρεψε στην ομάδα της Παλλήνης ο ταλαντούχος μέσος Άγγελος Κούνας, οποίος στην αρχή της σαιζόν είχε παραχωρηθεί δανεικός στην Θύελλα Ραφήνας. 

Μετά από συνάντηση του ποδοσφαιριστή με τον Πρόεδρο της ομάδας κο Καμπουρίδη αποφασίσθηκε από κοινού η επανένταξη του στο δυναμικό της ομάδας. Η παρουσία του κατά το πρώτο μισό της χρονιάς στην Ραφήνα, του πρόσφερε την εμπειρία της συμμετοχής στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, γεγονός που σε συνάρτηση με το ήδη αναγνωρισμένο ποδοσφαιρικό του ταλέντο, αναμένεται να βοηθήσει κατά πολύ στην προσπάθεια του Παλληνιακού να ολοκληρώσει την χρονιά με μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα , όπως και στο κύπελλο, καθώς ήδη βρίσκεται στα ημιτελικά του θεσμού. 

Όσον αφορά τον ίδιο τον παίκτη, δηλώνει πανέτοιμος να ενταχθεί άμεσα στα αγωνιστικά πλάνα του προπονητή του καθώς επιστρέφει σε ένα γνώριμο περιβάλλον και στον Σύλλογο στον οποίο από την ηλικία των τζούνιορ αγωνίζονταν ανελλιπώς μέχρι το προηγούμενο καλοκαίρι. 

Σίγουρα η κίνηση αυτή αποτελεί μια σημαντική προσθήκη μετά και την επιστροφή του Μαργέτη και δείχνει την πρόθεση της Διοίκησης στο να ενισχυθεί η ομάδα κυρίως με δικά της παιδιά στα οποία και θέλει να δώσει το περιθώριο να διακριθούν. 

Πλέον όλων τα μάτια είναι στραμμένα στην κλήρωση της Τετάρτης (17:30) για τα ημιτελικά του κυπέλλου, όπου και θα γίνει γνωστός ο αντίπαλος καθώς βρισκόμαστε ένα βήμα πριν τον τελικό.

ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ
ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...