Μερτύρης: Θλίβομαι πραγματικά που ξεκινά έτσι το νέο έτος για τον Δήμο μας... Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Μερτύρης: Θλίβομαι πραγματικά που ξεκινά έτσι το νέο έτος για τον Δήμο μας...

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017 | 10:06 μ.μ.

  

Μια καταγγελία που θα συζητηθεί, έκανε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Παλλήνης  Παναγιώτης Μερτύρης από τον προσωπικό του λογαριασμό στο F/B.

Ο κ. Μερτύρης φανερά ενοχλημένος από την απόφασή του Δημάρχου να μην ακολουθήσει το έθιμο στο Δήμο μας, που θέλει την πρώτη ήμερα του χρόνου το δημοτικό κατάστημα να είναι ανοιχτό για δημότες και αιρετούς και να τελείτε ο πατροπαράδοτος αγιασμός γράφει χαρακτηριστικά : 

''Δημοτική Αρχή σε πλήρη αποσύνθεση. 1η του χρόνου σήμερα, μέρα που είθισται οι αιρετοί του Δήμου μας να υποδέχονται τους δημότες και να γίνεται ο καθιερωμένος αγιασμός για το νέο έτος, οι πόρτες του Δημοτικού καταστήματος στην Παλλήνη ηταν ερμητικά κλειστές! Για ακόμη μία φορά η Δημοτική Αρχή του τόπου, αποδεικνύει την αδιαφορία της προς τους δημότες και υποτιμά όλους τους αιρετούς του Δήμου μας.
Θλίβομαι πραγματικά που ξεκινά έτσι το νέο έτος για τον Δήμο μας....''

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...