Χριστούγεννα στον Γέρακα, Πουθενούγεννα σε Ανθούσα και Παλλήνη!!! (Γράφει ο Αλέκος Φιλιππούσης) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Χριστούγεννα στον Γέρακα, Πουθενούγεννα σε Ανθούσα και Παλλήνη!!! (Γράφει ο Αλέκος Φιλιππούσης)

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016 | 5:48 μ.μ.

 


Επειδή έχει γίνει πολύς ντόρος με τον στολισμό της πλατείας του Γέρακα και την απαξίωση της Παλλήνης και της Ανθούσας, θα ήθελα να πω κι εγώ την κουτουράδα μου.

Ξεκινάω λοιπόν λέγοντας, ότι όποιος προσπαθεί να εκμεταλλευτεί ή καλύτερα, να χρησιμοποιήσει μικρά παιδιά για πολιτικές σκοπιμότητες ή οτιδήποτε άλλο παρεμφερές, είναι (το λιγότερο) αξιολύπητος… Τα Χριστούγεννα, «ανήκουν» στα παιδιά..! Όπως ΚΑΙ οι αθλητικοί χώροι..!  Συμφωνείτε..;

Πάμε να δούμε τώρα αν έκανε ο δήμος Παλλήνης όσα πρέπει να κάνει για τα ΠΑΙΔΙΑ.

Η λογική της διοίκησης του δήμου, είναι ότι κάθε πόλη είναι διαφορετική με τις δικές της ιδιαιτερότητες, γι αυτό άλλωστε γίνονται ΤΡΕΙΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ παρελάσεις σε Ανθούσα, Γέρακα και Παλλήνη.! 
Στην πρώτη «Καλλικρατική ενιαία» παρέλαση το 2011, υπήρξαν αντιδράσεις από δημοτικούς συμβούλους της διοίκησης, υποστηρίζοντας την μοναδικότητα κάθε πόλης και ειδικά από ΠΑΛΛΗΝΙΩΤΕΣ, οι οποίοι «εξαφανίστηκαν» τώρα που ο Γέρακας «είναι Χριστούγεννα» και η Παλλήνη… «Πουθενούγεννα»… όπως φυσικά ΚΑΙ η Ανθούσα…
Ξαφνικά λοιπόν, δε μας νοιάζει το ΠΩΣ ΘΑ ΜΕΤΑΒΟΥΝ τα παιδιά από Ανθούσα και Παλλήνη στο κέντρο του κόσμου, ή αλλιώς, πλατεία Μακεδονίας στο Γέρακα… Δεν είδα κάποια έκτακτα δρομολόγια από την δημοτική συγκοινωνία (εδώ να μου πείτε όλο τον Αύγουστο ήταν κλειστό το μαγαζί, Χριστουγεννιάτικα θα εργάζονται;), ή έστω κάποια άλλη διευκόλυνση πρόσβασης στην γιορτινή ατμόσφαιρα.

Πάμε να δούμε τώρα το κόστος των εκδηλώσεων και ΠΟΙΟΣ πληρώνει.

Το δεύτερο ερώτημα είναι το εύκολο. Πληρώνει ο γνωστός άγνωστος δημότης και οι επαγγελματίες της πλατείας, που κατά κύριο λόγο είναι ΚΑΙ δημότες..! 

Από τα 24.000 ευρώ που δαπανήθηκαν στην πλατεία του Γέρακα, τα 6.000 τα έβαλαν οι επαγγελματίες και τα υπόλοιπα οι δημότες! Ναι, αυτοί έβαλαν τα χρήματα, η διοίκηση του δήμου απλά τα διαχειρίστηκε, αποφασίζοντας ότι στην Ανθούσα και την Παλλήνη, ΔΕΝ υπάρχουν παιδιά εκεί… δεν υπάρχουν Χριστούγεννα…
Να σημειώσω εδώ, ότι τα χρήματα που καλοπροαίρετα έδωσαν οι επαγγελματίες, για να πουλάει όμως «μούρη»η διοίκηση του δήμου, ήταν τα τριπλάσια από όσα δόθηκαν αντίστοιχα για την Παλλήνη (2.000 ευρώ) και εξαπλάσια από της Ανθούσας (0 ευρώ)!
Όλοι εσείς που διαβάζετε αυτές τις γραμμές, σας έχει ενημερώσει κανείς από την διοίκηση για αυτά; Όχι βέβαια, γιατί είπαμε… «η σέλφι και τα μπράβο πάνω απ’ όλα»…

Επαναλαμβάνω, ΚΑΝΕΝΑΣ από την διοίκηση του δήμου, ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ χρήματα από την τσέπη του… ΟΥΤΕ στον Πολιτισμό, ΟΥΤΕ στον Αθλητισμό (σε άλλο άρθρο θα γράψω πολλά!), ΟΥΤΕ πουθενά στην περιοχή..!!! Διαχειρίζονται τα ΔΙΚΑ μας χρήματα..!

Τι εννοείς ότι πρέπει να τα σέβονται και να τα επενδύουν αναλογικά ΚΑΙ στις τρεις ενότητες..;
Είσαι ρατσιστής, αποτρόπαιος, εγκάθετος, μίζερος, τολμάς και έχεις παιδιά και το χειρότερο……. ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ στον Άη Βασίλη..!!!

Καλά Χριστούγεννα σε ΟΛΟΥΣ… έτσι, για την αλητεία…


Την εικόνα του άρθρου την βρήκα εδώ: https://www.facebook.com/pallini.the.truth


 

Με γιορτινή διάθεση,

Αλέκος Φιλιππούσης
Κάτοικος Γέρακα

1 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Το αξιοπερίεργο είναι ότι οι Παλληνιώτες δημότες δεν φαίνεται να ενοχλούνται από την έλλειψη εκδηλώσεων στην πόλη τους. Είναι πλέον φανερό ότι όλοι έχουν αποδεχθεί ότι η Κεντρική πλατεία του Δήμου μας, είναι αποκλειστικά αυτή του Γέρακα. Δεν φταίει ο Δήμος, προφανώς καλώς πράττει αφού υλοποιεί τα θέλω των ψηφοφόρων του! Καί τί ψηφοφόρων; Του 65% plus! Άλλωστε όπως έγραψε και η κ. Κουνενάκη στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, η κοινωνικοποίηση των παιδιών ολόκληρου του Δήμου μας, θα λάβει χώρα στην πλατεία του Γέρακα, καθώς είναι η μόνη εκ των τριών πόλεων που προσφέρεται προς τούτο! Μπράβο μας, καλά χριστούγεννα και καλά κρασιά!!!

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...