Οι ΕΥΧΕΣ του Παναγιώτη Μερτύρη για τη ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Οι ΕΥΧΕΣ του Παναγιώτη Μερτύρη για τη ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ !

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016 | 1:06 μ.μ.

 


Καλή χρονιά με  πίστη και δύναμη

Εύχομαι σε όλους εσάς και στις οικογένειές σας,  το 2017 να φέρει  καρπούς από τους κόπους και τις προσπάθειές  σας και να σας ανταμείψει  με υγεία, ευτυχία και πρόοδο.

Εύχομαι η καινούργια χρονιά να κυλήσει με όλα τα θετικά ,που ο καθένας αποκόμισε το 2016, και να τα πολλαπλασιάσει  δίνοντας  ευημερία στον καθ΄ έναν ξεχωριστά, αλλά και στην πατρίδα μας , μια νέα πνοή, μια νέα ελπίδα.

Χρόνια πολλά!!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...