Στήριξη σε ομάδα και προπονητή από τον ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟ Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Στήριξη σε ομάδα και προπονητή από τον ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟ

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016 | 4:18 μ.μ.

Στήριξη σε ομάδα και προπονητή  με δελτίο τύπου που εξέδωσε πριν από λίγο το Δ.Σ της ομάδας του ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΥ.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Δευτέρα 7 Νοεμβρίου συνεδρίασε το Δ.Σ. με μοναδικό θέμα την (μέχρι και το πέρας της 8ης αγωνιστικής), ομολογουμένως άσχημη  πορεία της Ανδρικής ομάδας του συλλόγου μας.
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. ομοφώνως εκφράζουν την στήριξη και εμπιστοσύνη τόσο στο πρόσωπο του προπονητή κου Χριστοφιλέα Παναγιώτη  καθώς και σε όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Ευχαριστεί επίσης όλους τους πιστούς φίλους της ομάδας, οι οποίοι είναι δίπλα στον Παλληνιακό μας σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια και τους καλεί να συστρατευθούν στην προσπάθεια που ξεκινάει από σήμερα με στόχο την ανάκαμψη και την επιστροφή στις νίκες.
Υποσχόμαστε στον κόσμο της Παλλήνης, ότι όλοι μαζί Διοίκηση, προπονητές, ποδοσφαιριστές θα δώσουμε και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεων μας με μοναδικό στόχο να επιστρέψει ο Παλληνιακός εκεί που πρέπει να είναι και ανήκει.
Ο δρόμος θα είναι δύσκολος, είμαστε η μεγαλύτερη και ενδοξότερη ομάδα του Δήμου Παλλήνης και γνωρίζουμε ότι δεν έχουμε το δικαίωμα να αποτύχουμε.
Για εμάς όλους λοιπόν, τώρα ξεκινάει η μάχη.

Υ.Γ. ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. εκφράζουν τις ευχές τους, στον ποδοσφαιριστή μας Δημήτρη Κοβάνη, για ταχεία ανάρρωση και σύντομη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.



Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
Καμπουρίδης  Γιάννης 
  
Ο Γεν.  Γραμματέας του Δ.Σ.
 Χ
ρήστος  Αναστασίου



ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ

1 σχόλια :

Ν.Κ. είπε...

Η στήριξη προς την ομάδα και τον προπονητή μας είναι δεδομένη από τους πιστούς φίλους του ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΥ. Όμως προσοχή, μη δούμε μόνο το δένδρο και χάσουμε το δάσος, δηλαδή τις ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ αυτου του ιστορικού συλλόγου. ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ.

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...