Ευχαριστήριο της διοίκησης του Παλληνιακού στον κόσμο Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ευχαριστήριο της διοίκησης του Παλληνιακού στον κόσμο

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016 | 11:26 π.μ.



Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Παλληνιακού, μέσω της οποίας θέλησε να ευχαριστήσει τους φιλάθλους της ομάδας, οι οποίοι έδωσαν δυναμικό παρών στο ματς με τον Αήττητο!

Οι άνθρωποι της Παλλήνης, μάλιστα, καλούν τον φίλαθλο κόσμο να συνεχίσει την στήριξη τους προς την ομάδα, εκφράζοντας τη βεβαιότητα πως θα έρθουν και τα θετικά αποτελέσματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

''Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟ Παλληνιακού ευχαριστεί όλους τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Αήττητο Σπατων. Καλούμε τον κόσμο μας να συνεχίσει να στηρίζει την ομάδα και στη συνέχεια, αφού η βοήθεια που προσφέρει είναι τεράστια''.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...