ΠΑΙΔΕΣ: ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ Α.Ο. - ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΝΘΟΥΣΑΣ 1-0 Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΠΑΙΔΕΣ: ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ Α.Ο. - ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΝΘΟΥΣΑΣ 1-0

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016 | 2:14 μ.μ.


Αποφασισμένη, με μάτι που γυαλίζει και ψυχή που δεν λυγίζει,η ομάδα παίδων του Παλληνιακού έστειλε μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, πως φέτος το κιτρινόμαυρο θα είναι το χρώμα της μόδας στην ανατολική Αττική.

Μονόλογος του Παλληνιακού το πρώτο μέρος, δεν επέτρεψε στους αντιπάλους να κάνουν ούτε μια φάση και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες με σημαντικοτερες το σουτ του Ασημακόπουλου στο (9'),το δοκάρι του Μαρίνου Λέκκα στο (15'),την εξεπαφής προβολή του Βασιλακόπουλου χωρίς δύναμη που κατέληξε στα χέρια του GK στο (36') και το χαμένο τετ α τετ του Χατζηχρήστου στο (39').

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Ανθουσας μπήκε δυνατοτερα καθώς ήθελε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από το πρώτο ημίχρονο αλλά ο Παλληνιακός ήταν η ομάδα που σκόραρε (53')με τον Βασιλακόπουλο με προβολή ύστερα από αναστάτωση στα αντίπαλα καρέ. Ένα γκολ απόρροια της παθιασμενης προσπάθειας των παικτών του Παλληνιακού που ζούσαν το κάθε λεπτό αυτού του παιχνιδιού στο 100%.

Ακόμα και στα τελευταία λεπτά που η πίεση των φιλοξενουμενων για την ισοφάριση ήταν ζορικη, η ομάδα της Παλλήνης έδειξε πως είναι για τα δύσκολα και πως αντέχει.

«Πολλά μπράβο στα παιδιά, για το θέαμα που παρουσίασαν, για την άψογη συμπεριφορά τους απέναντι σε διαιτητή και αντίπαλη ομάδα και για την ενέργεια που έβγαλαν στον αγωνιστικό χώρο.

Ήταν το πρώτο παιχνίδι, θετικό ξεκίνημα, ο στόχος είναι κάθε Κυριακή να είμαστε καλύτεροι, συγχαρητήρια σε όλους, η περιπέτεια μόλις άρχισε. »

Νίκος Ιωακειμίδης


ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ ΑΟ( ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ)

ΡΙΖΟΣ Π.,ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΛΈΚΚΑΣ Π.,ΔΕΜΕΝΑΓΑΣ, ΛΕΚΚΑΣ Μ.,ΚΑΡΑΜΠΙΕΤ Χ.,ΛΕΚΚΑΣ Κ.,ΚΑΡΑΜΠΙΕΤ Σ.,ΠΑΛΑΜΑΡΗΣ, ΝΤΕΡΑΖΙΖΙΆΝ, ΜΑΝΗΣ,ΚΥΤΤΑΡΗΣ, ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΘΕΟΧΑΡΗΣ,ΤΣΕΜΠΕΛΙΚΟΣ,ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ.

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...