"Το μήλο κάτω από τη μηλιά": Superfast Championkart αυτή τη χρονιά με οδηγό τον γιο του Άγγελου Σταθακόπουλου, Βασίλη!!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

"Το μήλο κάτω από τη μηλιά": Superfast Championkart αυτή τη χρονιά με οδηγό τον γιο του Άγγελου Σταθακόπουλου, Βασίλη!!!

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016 | 10:34 μ.μ.




Ο Βασίλης Σταθακόπουλος (VS22) συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση συμμετέχοντας σε αγώνες kart στην Ιταλία. Ξεκινά να χαράζει πλέον τη δική του πορεία, με συμπαραστάτη τον πατέρα του Άγγελο Σταθακόπουλο που διακρίθηκε επί σειρά ετών στους αγώνες kart στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Δεν είναι όμως η μόνη παράδοση που συνεχίζεται. Ο Βασίλης Σταθακόπουλος, στο νέο αυτό ξεκίνημα, έχει συμπαραστάτη και βασικό χορηγό, τη Superfast Ferries, την εταιρεία που στήριξε καθοριστικά τον Άγγελο Σταθακόπουλο από το 1996 και για 9 χρόνια, όσα χρόνια συμμετείχε στο εξωτερικό. Πρόκειται για μια ελπιδοφόρα συνεργασία που βασίζεται στις γερές βάσεις του παρελθόντος και δίνει ελπίδες για το μέλλον. Η αρχή θα γίνει με τη συμμετοχή του Βασίλη Σταθακόπουλου (VS22) στο Διεθνή Τελικό του Championkart 2016 που θα διεξαχθεί το πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου στην πίστα Lignano Sabbiadoro, στην Ιταλία.

Με την αξιοπιστία και την ευχαρίστηση του ταξιδιού με ένα από τα πλοία της Superfast Ferries και τον αγωνιστικό εξοπλισμό από την Parolin Racing Karts, ο Βασίλης θα συλλέξει εμπειρίες που θα του φανούν χρήσιμες για τη συνέχεια της αγωνιστικής του πορείας, προσφέροντας συγκινήσεις και κάνοντας αυτό που έχει μάθει από μικρός… Να αξιοποιεί το κάθε λεπτό στην πίστα και να ανταποδίδει την εμπιστοσύνη που απολαμβάνει από φίλους και υποστηρικτές!



H Superfast Ferries εκτελεί συνδυασμένα δρομολόγια από την Πάτρα, την Ηγουμενίτσα και την Κέρκυρα, προς τα Ιταλικά λιμάνια της Ανκόνα, της Βενετίας και του Μπάρι, σε συνεργασία με την Anek Lines, προσφέροντας υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες, με την καλύτερη ποιότητα, άνεση κι αξιοπιστία. Επίσης, η Blue Star Ferries & η Anek Lines συνδέουν καθημερινά τον Πειραιά με το Ηράκλειο και τα Χανιά. Επιπλέον η Blue Star Ferries ταξιδεύει στα νησιά των Κυκλάδων, των Δωδεκανήσων και του Β.Α.Αιγαίου. Στα πλοία θα απολαύσετε όλες τις ανέσεις που κάνουν κάθε ταξίδι μια αξέχαστη εμπειρία όπως εστιατόρια, μπάρ, καζίνο, ντίσκο, πισίνα, καταστήματα, Wi-Fi hot spots, ΑΤΜ.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...