Η συγνώμη του ΜΕΡΤΥΡΗ στη χρυσή Ολυμπιονίκη ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ !!! [ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Η συγνώμη του ΜΕΡΤΥΡΗ στη χρυσή Ολυμπιονίκη ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ !!! [ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ]

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016 | 10:53 μ.μ.



Επιτέλους ένας άνθρωπος που ασχολείται με τα κοινά του δήμου μας, μίλησε με την γλώσσα της αλήθειας και είπε όλα όσα θα ήθελε να πει ο κάθε κάτοικος αυτής της πόλης... 

Ο Παναγιώτης Μερτύρης ο οποίος έχει συνεισφέρει οικονομικά στον αθλητισμό επί πολλά χρόνια, τοποθετήθηκε από καρδιάς για το θέμα του χρυσού κοριτσιού μας Κατερίνας Στεφανίδη στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο. 

Διαβάστε ένα απόσπασμα και δείτε στο βίντεο ολόκληρη την τοποθέτησή του: 

Το «ναι» αυτό Κατερίνα , μειώνει λίγο την ντροπή που νιώθουμε απέναντι σε εσένα αλλά και όλα τα παιδιά του δήμου μας, επειδή δεν μπορέσαμε να σας δώσουμε τις υποδομές, τις ευκαιρίες αλλά και την βοήθεια που αξίζατε στον ανηφορικό δρόμο σας. Ως δήμος αρκεστήκαμε σε ρετουσαρίσματα γηπέδων και σταδίων, σε προγράμματα μετρίων επιδόσεων χωρίς ποτέ να σκεφτούμε εσάς που μπορείτε να κάνετε την υπέρβαση .Η νίκη και η υπερηφάνεια ανήκει σε εσένα και την οικογένεια σου, που παλέψατε χωρίς εμάς, για εμάς και τα παιδιά μας.

1 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο σας κυριε Μερτύρη είστε πάνω απ ολα άνθρωπος

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...