Στον Παλληνιακό παρουσίασαν τις νέες -εντυπωσιακές- εμφανίσεις μαζί με τα μεταγραφικά αποκτήματα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Στον Παλληνιακό παρουσίασαν τις νέες -εντυπωσιακές- εμφανίσεις μαζί με τα μεταγραφικά αποκτήματα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016 | 3:49 μ.μ.



Το βράδυ της Παρασκευής (16/9), στα Mikel Παλλήνης παρουσίασε ο Παλληνιακός τη νέα εμφάνιση και τα μεταγραφικά του αποκτήματα. Η υπέροχη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε κλίμα ευχάριστο και άπαντες εξέφρασαν την αισιοδοξία τους πως η ομάδα θα δώσει συνέχεια στην περσινή, εντυπωσιακή, σεζόν όπου έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο και τερμάτισε στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα...

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε φυσικά σύσσωμο το Δ.Σ. υπό την προεδρία του Γιάννη Καμπουρίδη, το ποδοσφαιρικό τμήμα, το προπονητικό τιμ με τον κόουτς Παναγιώτη Χριστοφιλέα αλλά και αρκετός κόσμος.

Αξίζει να σημειώσουμε πως μετά από πρωτοβουλία των ανθρώπων του καταστήματος Mikel, που είναι βασικός χορηγός του συλλόγου, τα έσοδα της χθεσινής βραδιάς πήγαν στα ταμεία του Παλληνιακού για την ενίσχυση της ομάδας!

Από εκεί και πέρα, αφού έγινε η επίσημη παρουσίαση της νέας φανέλας την οποία έχει επιμεληθεί η NIKE, στη συνεχεία παρουσιάστηκαν τα νέα αποκτήματα, που είναι οι: Υφαντής Γιώργος, Κορώνης Μιχάλης, Κοτρωζίνης Βαγγέλης, Παυλίδης Γαβριήλ, Γιαννόπουλος Ηλίας, Βασιλαράκης Φιλήμων, Εμιλιάν Ντεντέ, Κόλλιας Στέφανος, Ντούσκος Χρήστος, Χαρίσης Βασίλης, Βιταλιώτης Λουκάς.

Ενδιάμεσα, τον λόγο πήραν τόσο ο πρόεδρος του Παλληνιακού κ. Γιάννης Καμπουρίδης ο οποίος ευχήθηκε καλή σεζόν, όσο και ο αρχιτέκτονας του οικοδομήματος Παναγιώτης Χριστοφιλέας, που χαρακτήρισε την Παλλήνη οικογένεια και έστειλε τις ευχές του για καλή χρονιά.

πηγή pamebala.gr


κλικ πάνω στις φωτογραφίες
για μεγέθυνση




Τρεις από τους χορηγούς του Παλληνιακού, από αριστερά Φωτεινός Γιάννης (ΜΑΣΚΩΤ Ζαχαροπλαστεία) - Νταγιάννης Νίκος (MIKEL) - Βασίλης Χρονόπουλος (I love souvlaki), μαζί με τον πρόεδρο Γιάννη Καμπουρίδη.



(φωτογραφίες: Νίκος Στρατής Κακλαμάνος)

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...