Μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός του Παλληνιακού [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός του Παλληνιακού [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016 | 12:36 π.μ.



Μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας για τη νέα χρονιά πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή ο καθιερωμένος Αγιασμός της ομάδας του Παλληνιακού στο δημοτικό στάδιο της πόλης.
Παρουσία σ’ αυτή την εκδήλωση της ομάδας έδωσαν όλοι οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο του συλλόγου.
Παράλληλα παρόντες ήταν και όλα τα μέλη της διοίκησης, καθώς και φίλαθλοι που με αυτό τον τρόπο εξέφρασαν την στήριξή προς την ομάδα.
Στη συνέχεια παργματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση πριν τον σημερινό αγώνα κυπέλλου με τον Άρη Βούλας στις 16:00 στο γήπεδο της Βούλας.
Γήπ. Βούλας: Άρης Βούλας – Παλληνιακός (Αντωνίου – Γκόντα, Πολυχρονιάδης)


ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 
ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ





 










0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...