Παλλήνη: Κέντρο Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής ΚΑΤΣΕΛΗ - Οι εγγραφές ξεκίνησαν Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Παλλήνη: Κέντρο Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής ΚΑΤΣΕΛΗ - Οι εγγραφές ξεκίνησαν

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016 | 12:36 π.μ.

Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής ΚΑΤΣΕΛΗ παρέχουμε υψηλού επιπέδου εκπαίδευση από το 1989. Η ξενόγλωσση εκπαίδευση αποτελεί το επίκεντρο της φιλοσοφίας μας και εργαζόμαστε σκληρά προκειμένου να επιτυγχάνουμε στο απόλυτο τον στόχο μας, που δεν είναι άλλος από την πολύπλευρη και ολοκληρωμένη κατάρτιση των μαθητών μας.

Από το 2002 διαθέτουμε νέες υπερσύγχρονες κτηριακές εγκαταστάσεις, ειδικά διαμορφωμένες για εκπαιδευτήρια, και παρέχουμε στους μαθητές μας ένα ζεστό, επικοινωνιακό και φιλικό μαθησιακό περιβάλλον. Στους χώρους μας -πέραν των ξένων γλωσσών- διδάσκεται σε αλλοδαπούς μαθητές η Ελληνική ως δεύτερη γλώσσα, ενώ, ταυτόχρονα, προετοιμάζουμε, με υψηλά ποσοστά επιτυχίας, τους μαθητές μας εκείνους που επιδιώκουν την εισαγωγή τους σε πανεπιστημιακά τμήματα Αγγλικής, Γαλλικής, Γερμανικής, Ιταλικής και Ισπανικής Φιλολογίας. 

Ακόμη, εφαρμόζοντας προηγμένες εκπαιδευτικές μεθόδους που λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τις πολλαπλές ευφυΐες, το μαθησιακό τύπο και την προσωπικότητα του κάθε μαθητή ξεχωριστά, διατηρούμε απαρέγκλιτα τις αρχές που απαρτίζουν τη φιλοσοφία μας από την πρώτη ημέρα της ίδρυσής μας. Με διαδραστικούς πίνακες, προσωπικούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές για κάθε μαθητή και πλήρη αξιοποίηση του διαδικτύου, προσφέρουμε μαθήματα για ECDL Πιστοποίηση Γνώσεων Δεξιοτήτων Πληροφορικής, αποτελώντας πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο ECDL.


Θεωρώντας ότι γλώσσα και πολιτισμός είναι στοιχεία άμεσα συνδεδεμένα μεταξύ τους, διαθέτουμε αίθουσα εκδηλώσεων και πολύ συχνά οργανώνουμε δραστηριότητες πολιτισμικού χαρακτήρα, όπως προβολή ταινιών, παρακολούθηση θεατρικών παραστάσεων, επίσκεψη σε κινηματογράφους και θέατρα, εκδρομές στην Ελλάδα και το εξωτερικό κ.λπ.

Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής ΚΑΤΣΕΛΗ οργανώνουμε με κάθε λεπτομέρεια τη δομή των τμημάτων μας καθώς και την οικονομική μας πολιτική. Έτσι, διατηρούμε προσιτές τιμές για τα δίδακτρα και -μέσα από τον σχεδιασμό ευέλικτου και ποικίλου ωρολογίου προγράμματος για τους μαθητές μας- διαθέτουμε νηπιακά, παιδικά και εφηβικά τμήματα καθώς επίσης και τμήματα ενηλίκων.Τέλος, εφόσον
ζητηθεί, υπάρχει η δυνατότητα πραγματοποίησης θερινών εντατικών και επαναληπτικών μαθημάτων.
Ξεφεύγοντας από τα στενά όρια του αναχρονιστικού όρου «φροντιστήριο ξένων γλωσσών», αποτελεί πλέον ένα σύγχρονο κέντρο ξένων γλωσσών με επίκεντρο την παροχή ολοκληρωμένης ξενόγλωσσης εκπαίδευσης στο μαθητή. Οι διαρκώς εκπαιδευόμενοι καθηγητές -πανεπιστημιακού επιπέδου- του οργανισμού μας εγγυώνται την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα των εκπαιδευτικών διαδικασιών που λαμβάνει χώρα στις αίθουσές μας.

Βιογραφικό σημείωμα Ματίνας Κατσέλη
Η κ. Ματίνα Κατσέλη είναι Καθηγήτρια Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας με πολυετή πείρα διδασκαλίας και διοίκησης στο χώρο της Ξενόγλωσσης Εκπαίδευσης. Είναι πτυχιούχος Αγγλικής Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Bachelor of Arts in English Language and Literature). Μιλάει, επίσης, άριστα Γαλλικά (Diplôme d' Études Supérieures & Diplôme d' Études Françaises & Sorbonne II –επίπεδο C2), πολύ καλά Ιταλικά (Superiore –επίπεδο Β2) και καλά Γερμανικά (Grundstuffe Zertifikat Deutch –Β1).
Παρακολουθεί κάθε χρόνο πλήθος σεμιναρίων (διδακτικής, μεθοδολογίας, γλωσσολογίας, προσωπικής ανάπτυξης, αντιμετώπισης μαθησιακών δυσκολιών, προετοιμασίας εξετάσεων, αξιολόγησης μαθητών, διοίκησης Κέντρου Ξένων Γλωσσών) και συμμετέχει σε συνέδρια στην Ελλάδα και το Εξωτερικό. Η κ. Ματίνα Κατσέλη είναι μέλος σε ενώσεις Καθηγητών Ξένων Γλωσσών της Ελλάδας και του Εξωτερικού. Συγκεκριμένα:
  • Μέλος της IATEFL (International Association of Teachers of English as a Foreign Language, Διεθνής Ένωση Καθηγητών Αγγλικής Γλώσσας) – M. Βρετανία
  • Μέλος της TESOL Inc. (Teachers of English to Speakers of Other Languages, Παγκόσμια Ένωση Εκπαίδευσης Καθηγητών της Αγγλικής Γλώσσας) – ΗΠΑ
  • Μέλος της TESOL Greece (Teachers of English to Speakers of Other Languages, Ένωση για τη Διδασκαλία της Αγγλικής Γλώσσας στην Ελλάδα)
  • Μέλος του Πανελληνίου Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών


Περισσότερα εδώ http://www.katseli.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...