Παλληνιακός: Ανακοίνωσε μεταγραφή και γυμναστή - Ευχαριστημένος ο Χριστοφιλέας! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Παλληνιακός: Ανακοίνωσε μεταγραφή και γυμναστή - Ευχαριστημένος ο Χριστοφιλέας!

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016 | 2:11 μ.μ.

 

Ο Παλληνιακός συμφώνησε με τον Μάνθο Χατζηροδίτη που αναλαμβάνει βοηθός προπονητή-γυμναστής, ενώ απέκτησε τον νεαρό άσο Βασίλη Βυργιώτη – Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας

Οργάνωση και ενίσχυση σε πολλούς τομείς για τον Παλληνιακό, ο οποίος ανακοίνωσε την συμφωνία του με τον Μάνθο Χατζηροδίτη που αναλαμβάνει βοηθός προπονητή-γυμναστής στο ανδρικό τμήμα. Από εκεί και πέρα, η ομάδα της Παλλήνης προχώρησε και σε μεταγραφική προσθήκη, αφού απέκτησε τον Βασίλη Βυργιώτη, ο οποίος είναι 20 ετών, αγωνιζόταν στον ΑΟ Κορυδαλλού και παίζει ως επιθετικός χαφ.
Την ίδια ώρα, ο προπονητής του Παλληνιακού Παναγιώτης Χριστοφιλέας με δήλωση του στο ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ εξέφρασε την ικανοποίηση του για την πορεία της προτοιμασίας και έβγαλε το καπέλο στους ποδοσφαιριστές του, τονίζοντας πως έχουν δώσει το 101%! «Είμαι σίγουρος ότι η δουλειά αυτή που έχουμε κάνει όλοι μαζί θα βγει στη διάρκεια του πρωταθλήματος. Είμαι ευχαριστημένος από τη συγκέντρωση που έχουν δείξει οι παίκτες μου, οι οποίοι δίνουν το 101% σε κάθε προπόνηση», ήταν τα λόγια του.
Τέλος να σημειώσουμε πως σήμερα στις 17.00 ο Παλληνιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Τερψιθέα, ενώ την Κυριακή παίζει στον Γέρακα στις 18.00. Σε πρόσφατο φιλικό η ομάδα της Παλλήνης ήταν εντυπωσιακή και νίκησε 6-3 τον Αετό Πικερμίου με γκολ των Κοβάνη (2), Παυλίδη (2), Κυριόπουλου και Καβαδία.

http://pamebala.gr 








0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...