ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ – ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 1-4 | Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ ο ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ – ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 1-4 | Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ ο ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016 | 3:42 μ.μ.

Πιο αποτελεσματικός, πιο έμπειρος και πιο έτοιμος ο Παλληνιακός επικράτησε με το εντυπωσιακό 1-4 του Άρη Βούλας και πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ!

Η ομάδα του Παναγιώτη Χριστοφιλέα κατά διαστήματα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο με αυτοματισμούς και καθάρισε την πρόκριση.

Καλά στοιχεία έδειξε και ο Άρης Βούλας, κυρίως στο α' μέρος, ωστόσο σε πολλές περιπτώσεις πλήρωσε την απειρία του...

Το 0-1 πέτυχε ο Κοβάνης μόλις στο 4' μετά από ασίστ του Χαρίση, ενώ η απάντηση του Άρη ήταν άμεση, καθώς στο 5' ο Σπυρόπουλος ισοφάρισε σε 1-1. Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους η Παλλήνη προηγήθηκε εκ νέου με ωραία ατομική ενέργεια και τελείωμα του Καστή, με τον Κυριόπουλο στο 72' να σκοράρει και εκείνος για το 1-3. Το τελικό 1-4 διαμόρφωσε στο 78' και πάλι ο Κυριόπουλος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

***Διακριθέντες για τον Παλληνιακό οι Γκαμάλ, Καστής και Χαρίσης.

***Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ο ποδοσφαιριστής του Παλληνιακού Κοτρωζίνης ένιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, χωρίς να έχει ευτυχώς κάτι σοβαρό.

***Το παρών στο γήπεδο της Βούλας έδωσε το ΔΣ του Παλληνιακού και ο πρόεδρος κ. Καμπουρίδης, ο οποίος στο τέλος του αγώνα κατέβηκε στα αποδυτήρια και έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την εμφάνιση και την πρόκριση.


Διαιτητές: Αντωνίου, Γκόντα, Πολυχρονιάδης


ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ: Κάρσος, Βέλλης, Διακρούσης, Αντάρτης, Διαμαντόπουλος (55' Κολτσίδας), Λάσκος, Παπαδημητρόπουλος (75' Μπουλάρι), Ντε Σόουζα, Κριλής, Σπυρόπουλος (65' Σταθάκης), Παπαγεωργίου.

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Αραχωβίτης, Παυλίδης, Κοτρωζίνης, Καλούδης, Γκαμάλ, Μαυράκης (60' Δαραμούσκας), Υφαντής (75' Κούσης), Καστής, Χαρίσης (70' Καββαδίας), Κοβάνης, Κυριόπουλος.


κλικ πάνω στις φωτογραφίες
για μεγέθυνση


Όρθιοι από αριστερά:Καλούδης Α, Αραχωβίτης Η, Γκαμάλ Α,Κυριόπουλος Γ, Καστής Π, Μαυράκης Κ, Κοβάνης Δ,
Καθιστοί από αριστερά: Χαρίσης Β, Κοτροζίνης Β, Παυλίδης Γ, Υφαντής Γ.



















0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...