ΓΕΡΑΚΑΣ – ΚΑΛΥΒΙΑ 0–3 Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΓΕΡΑΚΑΣ – ΚΑΛΥΒΙΑ 0–3

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016 | 9:11 μ.μ.


Τα Καλύβια πέρασαν «αεράτα» από τον Γέρακα, κι επεβλήθησαν με 3-0 της τοπικής ομάδας. Πολύ καλή εμφάνιση των Καλυβίων, που έχασαν πολλές ακόμη ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ. Ο Γέρακας απογοήτευσε αν και θα μπορούσε να μειώσει την διαφορά του σκορ…

Πρωταγωνιστής αναδείχθηκε ο Πλάκα, σημειώνοντας δύο τέρματα και χάνοντας τουλάχιστον δύο ακόμη τετ-α-τετ! Οι φιλοξενούμενοι ενέπνεαν εμπιστοσύνη με τις κινήσεις τους στον αγωνιστικό χώρο, εν αντιθέσει με τους γηπεδούχους, που είχαν ελάχιστες ολοκληρωμένες επιθετικές ενέργειες αλλά και πολλά λάθη στην άμυνα.

Η νίκη των Καλυβίων ήταν πέρα για πέρα δίκαιη. Άνοιξαν το σκορ στο 22' με διαγώνιο σουτ του Πλάκα, που τον έβγαλε μόνο του μπροστά ο Μάτι (0-1)! Ακολούθησε σειρά χαμένων ευκαιριών των Καλυβίων.

Με την έναρξη του β’ μέρους (48’), ο Χριστόπουλος είχε δοκάρι, μετά από κτύπημα κόρνερ του Μάτι και στο 51’ έγινε από ολέθριο λάθος της άμυνας του Γέρακα το 0-2, αφού στρώθηκε ως «θείο δώρο» η μπάλλα στον Πλάκα, ο οποίος απλά την έσπρωξε στα δίχτυα…

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 60' ο Μάτι, με σουτ εκτός περιοχής (0-3). Ο Γέρακας βρέθηκε σε κακή ημέρα.

Πολύ καλή η διαιτησία: Μανιώτης – Δουλγεράκης, Βιτσεντζάτος.

ΓΕΡΑΚΑΣ (Βαγενάς-Σαβούρδος): Τραγουλιάς, Τσιροζίδης (46’ Πατρινός), Ζούρας, Στέφ. Παπαδόπουλος, Βλαχιώτης (46’ Άρτας), Καρλατήρας, Μπερέτης, Καλούδης, Μίαρης (61’ Δριλάκης), Παργιανός, Δελάρδας.

ΚΑΛΥΒΙΑ (Βασιλακόπουλος): Τσουνάκης, Καραγιάννης, Τραϊτοράκης, Επιφ. Χριστόπουλος, Θαν. Τσούνης, Τσομπανάκης, Οικονομίδης (56’ Τσώκος), Κετέογλου (69’ Χασουράκης), Πλάκα, Μάτι, Χάσκα (63’ Κοτσίου).

https://neaepsana.blogspot.gr/2016/09/03_29.html

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...