Σημαιοφόρος η Στεφανίδη στην τελετή λήξης Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Σημαιοφόρος η Στεφανίδη στην τελετή λήξης

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 21 Αυγούστου 2016 | 3:23 π.μ.



Η Κατερίνα Στεφανίδη, το τελευταίο χρονικά μετάλλιο της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Ζανέιρο, θα είναι η σημαιοφόρος της αποστολής κατά την Τελετή Λήξης της διοργάνωσης.

Η κάτοχος του χρυσού μεταλλίου στο άλμα επί κοντώ νίκησε τον Λευτέρη Πετρούνια στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στην "έδρα" της Ελλάδας στο Ολυμπιακό Χωριό.

Η ανακοίνωση της ΕΟΕ

"Σημαιοφόρος της ελληνικής Ολυμπιακής ομάδας στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, αύριο Κυριακή 21 Αυγούστου,  θα είναι η χρυσή Ολυμπιονίκης του άλματος επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη.

Η επιλογή προέκυψε έπειτα από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ της Κατερίνας Στεφανίδη και του χρυσού Ολυμπιονίκη της ενόργανης γυμναστικής Λευτέρη Πετρούνια στο αρχηγείο της ελληνικής αποστολής, παρουσία μελών του αρχηγείου".

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...