ΓΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ BASKETBALL: Θερμά συγχαρητήρια Κατερίνα και, από καρδιάς, ένα μεγάλο ευχαριστούμε. Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΓΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ BASKETBALL: Θερμά συγχαρητήρια Κατερίνα και, από καρδιάς, ένα μεγάλο ευχαριστούμε.

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 23 Αυγούστου 2016 | 5:14 μ.μ.




Η αθλητική οικογένεια του ΓΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ BASKETBALL απευθύνει ΘΕΡΜΟΤΑΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στην Χρυσή Ολυμπιονίκη μας, Κατερίνα Στεφανίδη, κόρη του παλιού αθλητή μας Γιώργου Στεφανίδη και της φίλης του σωματείου μας, Ζωής Βαρέλη-Στεφανίδη.
Κατερίνα, έκανες όλους εμάς που παρακολουθούμε από την αρχή την σπουδαία σου πορεία, για άλλη μία φορά περήφανους, καθώς, πέραν από τις εξαιρετικές αθλητικές επιδόσεις σου, έδινες και δίνεις το καλύτερο παράδειγμα ζωής και συμπεριφοράς.
Θα είμαστε όλοι εκεί, να σε υποδεχτούμε, την Τετάρτη 24 Αυγούστου, στις 5 το απόγευμα, στην Πλατεία Πανοράματος Παλλήνης.

Θερμά συγχαρητήρια Κατερίνα και, από καρδιάς, ένα μεγάλο ευχαριστούμε.

Οι αθλητές, τα μέλη και το ΔΣ
του ΓΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ BASKETBALL

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...