Oμαδική έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Ἡδύ Ἰδεῖν» - Συμμετέχουν 6 φωτογράφοι από την πόλη μας Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Oμαδική έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Ἡδύ Ἰδεῖν» - Συμμετέχουν 6 φωτογράφοι από την πόλη μας

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016 | 3:02 π.μ.

Ο φωτογραφικός όμιλος ΠΡΙΣΜΑ, του Αθλητικού Επιστημονικού Πολιτιστικού Σωματείου ΑΘΛ.Ε.ΠΟΛΙ.Σ., διοργανώνει ομαδική έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Ἡδύ Ἰδεῖν» που θα πραγματοποιηθεί στο Metropolis Café, (Λαρίσης 49, Αμπελόκηποι), από 9-7-2016 έως 16-7-2016

Η έκθεση θα περιλαμβάνει φωτογραφίες που θα αναδεικνύουν την προσωπική οπτική των συμμετεχόντων χωρίς διάκριση στην θεματολογία.

Σας περιμένουμε!!!


Συμμετέχοντες φωτογράφοι:

Αντώνης Αντωνακάκης - Γέρακας
Γιώργος Βασιλείου - Γέρακας
Σπύρος Θωμάς
Δημήτρης Καρράς - Γέρακας
Αλεξάνδρα Κοφινιώτη - Γέρακας
Κώστας Μανιός
Μιχάλης Μεταξάς - Γέρακας
Θανάσης Παπαθανασίου
Νίκος Σίμος - Γέρακας
Αλέξανδρος Χαχλιούτης



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...