Παλληνιακός: Θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στο φίλο Σωματείο της Θύελλας Ραφήνας, για την απώλεια του Επιτίμου Προέδρου κύριου Γιώργου Λουκάτου Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Παλληνιακός: Θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στο φίλο Σωματείο της Θύελλας Ραφήνας, για την απώλεια του Επιτίμου Προέδρου κύριου Γιώργου Λουκάτου

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016 | 3:46 μ.μ.



Το Δ.Σ. και σύσσωμη η οικογένεια του Παλληνιακού εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια τους στο φίλο Σωματείο της Θύελλας Ραφήνας, για την απώλεια του Επιτίμου Προέδρου κύριου Γιώργου Λουκάτου.

Ειδικότερα στον νυν Πρόεδρο και γιο του εκλιπόντος Σπύρο Λουκάτο καθώς και στον αδελφό του Μιχάλη Λουκάτο ευχόμαστε καλή δύναμη στην δύσκολη αυτήν στιγμή.

Στην εξόδιο ακολουθία θα παρευρεθεί εκπροσωπώντας το Δ.Σ. ο Πρόεδρος κύριος Καμπουρίδης Ιωάννης συνοδευόμενος από μέλη του Δ.Σ..

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...