Στον τελικό του επί κοντώ η Κατερίνα Στεφανίδη Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Στον τελικό του επί κοντώ η Κατερίνα Στεφανίδη

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016 | 10:00 μ.μ.



Στον τελικό του Σαββάτου  προκρίθηκαν οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες του επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη και Νικόλ Κυριακοπούλου. Οι δύο αθλήτριες πέρασαν με επιτυχία από τους προκριματικούς του αγωνίσματος που έγιναν σήμερα το πρωί για την 2η ημέρα του 23ου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στίβου στο Άμστερνταμ και πλέον το βλέμμα τους είναι στραμμένο στο βάθρο των νικητριών.

Η Στεφανίδη ξεκίνησε τις προσπάθειές της από εκεί που… σταμάτησαν οι άλλες αθλήτριες και μετά από μεγάλη αναμονή δοκίμασε στα 4.50μ τα οποία υπερέβη με την δεύτερη και εξασφάλισε την πρόκριση.
Η Κυριακοπούλου άρχισε τα άλματα από τα 4.35μ, τα οποία δυσκολεύτηκε να περάσει αφού χρειάστηκε τρεις προσπάθειες, ενώ στη συνέχεια πέρασε εύκολα τα 4.45μ και εξασφάλισε με τη σειρά της την πρόκριση.
Συνολικά στον τελικό προκρίθηκαν 14 αθλήτριες, από τις οποιες οι εννέα πέρασαν τα 4.45μ, οι τέσσερις τα 4.35μ και η Στεφανίδη τα 4.50μ. Δεν ξεκίνησε η Ελβετή Νικόλ Μπίκλερ.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...