Μαύρη μέρα και πένθος για την Θύελλα Ραφήνας: Έσβησε σήμερα το πρωί ο Γιώργος Λουκάτος Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Μαύρη μέρα και πένθος για την Θύελλα Ραφήνας: Έσβησε σήμερα το πρωί ο Γιώργος Λουκάτος

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016 | 3:26 μ.μ.



Βαρύ το πένθος τόσο για τους οικείους του, όσο και για όλο τον κόσμο της Ραφήνας και όχι μόνο που είχαν να πουν μια καλή κουβέντα για τον κυρ-Γιώργο. Προσηνής, εύχαρος, καλός στην παρέα, πάντα με έξυπνο χιούμο, κέρδιζε αμέσως όλους τους συνομιλητές του. Τεράστια η προσφορά του και στο ποδόσφαιρο. Πρώτα στην Τριγλία και τα τελευταία χρόνια στην Θύελλα. Ο επίτιμος Πρόεδρος έφυγε ξαφνικά σήμερα το πρωί γύρω στις 05.30 από ανακοπή καρδιάς. Η οικογένεια του εκλιπόντος με μήνυμα της αναφέρει: «Θα μας λείψεις πολύ ακριβέ μας Πατέρα. Σε ευχαριστούμε για όσα απλόχερα μας πρόσφερες». Επίσης η οικογένεια ευχαριστεί όλους όσοι εξέφρασαν ήδη τα συλλυπητήριά τους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές και παρακαλεί όπως αντί στεφάνου, τα χρήματα να δοθούν σε ιδρύματα και στην αγαπημένη του ομάδα τη Θύελλα Ραφήνας. Τελευταίο αντίο αύριο Παρασκευή, στις 18.00 στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Παντοβασίλισσας στη Ραφήνα. Τα θερμά συλλυπητήρια και από εμάς στην οικογένεια του καλού φίλου Γιώργου Λουκάτου.

πηγή pamebala.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...