Aπίστευτη ανακοίνωση του Δήμου Παλλήνης: Πάμε διακοπές, δεν έχουμε δημοτική συγκοινωνία !!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Aπίστευτη ανακοίνωση του Δήμου Παλλήνης: Πάμε διακοπές, δεν έχουμε δημοτική συγκοινωνία !!!

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016 | 12:36 π.μ.



Μια απίστευτη ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμος Παλλήνης αφήνοντας κυριολεκτικά έκθετους τους χιλιάδες πολίτες που εξυπηρετούνται από τη δημοτική συγκοινωνία.
Σύμφωνα λοιπόν με τη δημοτική ανακοίνωση «Ο Δήμος Παλλήνης και η Κοινωφελής Επιχείρηση, σας ενημερώνουν ότι από τη Δευτέρα 01 Αυγούστου 2016 έως τη Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016 η δημοτική συγκοινωνία δεν θα πραγματοποιεί τα καθιερωμένα δρομολόγια λόγω καλοκαιρινών διακοπών»!
Επί 31 ολόκληρες ημέρες λοιπόν οι κάτοικοι των τριών δημοτικών ενοτήτων θα δυσκολευθούν αφάνταστα στις μετακινήσεις τους αφού δεν υπάρχει ο στοιχειώδης προγραμματισμός αδειών για τους δημοτικούς υπαλλήλους οι οποίοι απασχολούνται στον τομέα της δημοτικής συγκοινωνίας!
Τί κι αν οι πολίτες, δεν πάνε διακοπές λόγω και της οικονομικής κρίσης και θα μπορούσαν χρηγσιμοποιώντας τη δημοτική συγκοινωνία να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να πάνε, έστω, για ένα μπάνιο στις κοντινές παραλίες. 


1 σχόλια :

Unknown είπε...

Ποτέ ο Δήμος Παλλήνης δεν ασχολήθηκε σοβαρά με τη Δημοτική συγκοινωνία που παρέχει στους δημότες του, αν εξυπηρετούνται, πότε δηλ. ποιες ώρες πρέπει να έχει τα δρομολόγια, πόσο αναγκαία είναι και τίνι τρόπο πρέπει να λειτουργεί για όλους, λυπούμαι αφάνταστα.

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...