Το Weight Fight™ στην παραλία Αγ. Νικολάου Αρτέμιδος – Φωτογραφίες Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Το Weight Fight™ στην παραλία Αγ. Νικολάου Αρτέμιδος – Φωτογραφίες

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016 | 10:49 μ.μ.

 

 

Την Κυριακή 29 Μαΐου, η παραλία του Αγίου Νικολάου Αρτέμιδος, γνώρισε την ενέργεια, το πάθος και την αποφασιστικότητα των ανθρώπων του Weight Fight™!

Στη παραλία , οι αθλητές, οι μαθητές και πολλοί από τους παρευρισκόμενους στο Athens Water Sports και φυσικά υπό την καθοδήγηση της δασκάλας και ψυχής του Weight Fight™, κας Χριστίνας Ματθαίου, παρουσιάστηκε το μοναδικό πρόγραμμα εκγύμνασης με τα τρομερά αποτελέσματα, που η ίδια έχει δημιουργήσει και διδάσκει στη σχολή της στην Παλλήνη.

Το Weight Fight™ είναι μια επαναστατική προπόνηση εμπνευσμένη από τις θεμελιώδης αρχές του kick boxing και των πολεμικών τεχνών. Μαχητικότητα, πειθαρχία, δύναμη, ισορροπία σώματος και νου, αυτοπεποίθηση, ευεξία.

Η Χριστίνα Ματθαίου και οι αθλητές της, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό με πάθος, αγωνιστικότητα και πείσμα, παρουσιάζοντας στοιχεία του Weight Fight™ στον κόσμο που παρευρέθηκε και πραγματικά εντυπωσιάστηκε!

Στο Event, εκτός από τους αθλητές του Weight Fight™, πήραν μέρος και μαθητές από το τμήμα Kick Boxing της σχολής και αθλητές του Boxing σε αναπηρικό αμαξίδιο, προσφέροντας μοναδικές στιγμές στην μίνι επίδειξη που ακολούθησε.

Η έκπληξη της ημέρας, προήλθε από δυο αθλήτριες του Weight Fight™, την Λένα Δεδούση και τηνΜαρίνα Παπαδοπούλου, οι οποίες πραγματικά συγκίνησαν όλους όσους παρακολουθούσαν τις προσπάθειες αθλητών και μαθητών, με την κατάθεση ψυχής στη δασκάλα τους Χριστίνα Ματθαίου και τα όσα έχουν ωφεληθεί από την ένταξή τους στην οικογένεια της σχολής, που εκτός των εντυπωσιακών αποτελεσμάτων στο σώμα τους, έχουν γίνει ψυχικά δυνατότεροι άνθρωποι ξεπερνώντας τα όρια που νόμιζαν ότι είχαν..!

Στη συνέχεια, η εκδήλωση μεταφέρθηκε λίγα μέτρα μακριά από το χώρο και συγκεκριμένα, στη θάλασσα, όπου συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα του Weight Fight™ κλείνοντας με την γνωριμία του Sup, ενός ανερχόμενου θαλάσσιου σπορ, που μας βοηθάει να γυμνάζουμε όλο το σώμα μας ενώ παράλληλα διασκεδάζουμε μέσα στο νερό.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλο το προσωπικό και τους συνεργάτες του Weight Fight™ , όπως επίσης, τους αθλητές και τους μαθητές μας. Ευχαριστούμε επίσης τον ιδιοκτήτη του Athens Water Sport για την φιλοξενία.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...