Τα "εγκλήματα" της δημοτικής αρχής δεν έχουν τέλος στη Παλλήνη!!! - Γονείς προσοχή στα παιδιά - Δήμαρχε έχεις SMS !!!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Τα "εγκλήματα" της δημοτικής αρχής δεν έχουν τέλος στη Παλλήνη!!! - Γονείς προσοχή στα παιδιά - Δήμαρχε έχεις SMS !!!!

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016 | 3:00 μ.μ.

Κύριοι του Δήμου μας είναι τουλάχιστον εγκληματικό σε χώρο που παίζουν παιδιά να υπάρχουν κολώνες φωτισμού με εκτεθείμενα τα καλώδια. Φτιάξτε το πριν θρηνήσουμε θύματα.


πηγή

2 σχόλια :

κάτοικος Γέρακα είπε...

ναι ειναι πολυ επικινδυνο. αναρωτιεμαι, μπηκε κανενας πολιτης στον κοπο να ενημερωσει τις δημοτικες αρχες; ή περιμενουμε να μυρισουν τα νυχια τους και να παρεμβουν μαγικα;; εγω τουλαχιστον, οταν παρατηρω κατι παιρνω τηλεφωνο στο δημο και ενημερωνω. Μην κατηγορουμε μονο!

Παλλήνη Press είπε...

Καταρχήν η ανάρτηση που κάνουμε είναι και ενημερωτική προς τον Δήμο είμαστε σιγουροι πως μας διαβάζουν. Δευτερον δημότης το καλυψε προσωρινά

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...