[Δήμαρχε έχεις SMS] Κώστας Στρίκος: Eικόνες εργασιακής απαξίωσης και εξευτελισμού στο Δήμο Παλλήνης !!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

[Δήμαρχε έχεις SMS] Κώστας Στρίκος: Eικόνες εργασιακής απαξίωσης και εξευτελισμού στο Δήμο Παλλήνης !!!

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016 | 3:19 μ.μ.



Αποφάσισα να γράψω δύο λόγια αγανάκτησης, για λογαριασμό εκείνων που εκ των πραγμάτων δεν μπορούν.
Θα μιλήσω με λόγια έντονα, και αυτό γιατί αγαπώ τον τόπο μου και θεωρώ αδιανόητο εν έτη 2016 να υπάρχουν στον Δήμο μου εικόνες εργασιακής απαξίωσης και εξευτελισμου.
Θα ήθελα να ξέρω εκεί στο Δήμο περισσεύει η ντροπή;
Τα έχουν λύσει όλα τα προβλήματα και έμεινε μόνο αυτό... η δεν έχουν ούτε 5€ για τσιγάρα;
...
Τόσα πολιτιστικά δρώμενα γίνονται, την άνοιξη, το Σεπτέμβριο, συναυλίες, διανομές, κοκ και δεν είναι ικανοί να ασχοληθούν λίγο με εκείνους που καθημερινά με μια σακούλα στο χέρι ( η οποία σύρε σύρε τρυπαει)... δίχως ένα ειδικό φοσφωριζε γιλεκο... και μια σκούπα, προσπαθούν να ξεβρομησουν τους δρόμους μας;
Δεν έχουν επαφές με άλλους δήμους; Δεν έχουν κάνει μια βόλτα στας Ευρωπας να δουν και άλλους τρόπους και να τους εφαρμόζουν; Δεν νομίζω.
Είναι ντροπή και κατάντια κύριοι για αυτούς τους ανθρώπους, τους οδοκαθαριστες, να τους ταλαιπωρειτε και να υποβιβάζετε το σημαντικό έργο τους.
Με την αγορά ειδικών καροτσιων το έργο τους θα ήταν ποιο αξιοπρεπές και σαφώς καλύτερο για τους ίδιους και τους δημότες. Δεν απαιτούνται για την αγορά τους υπέρογκα πόσα απαιτούνται όμως ιδέες και βούληση.
Περιμένω σε γρήγορο χρονικά διάστημα αποτελέσματα και σας υπόσχομαι ότι πρώτος θα τα χειροκροτησω.

Κώστας Στρίκος




1 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Η απαντηση του Δημου Παλληνης θα ειναι οι εξης:Ευχαριστουμε κ Κωστα Στριγκο,ψαχναμε την αφορμη για μια ακομα ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ.Παντα στην διαθεση σας.

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...