Μεγάλη επιτυχία γνώρισε το πρώτο «Pallini Cup» [ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Μεγάλη επιτυχία γνώρισε το πρώτο «Pallini Cup» [ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 7 Ιουνίου 2016 | 2:02 π.μ.



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρώτο «Pallini Cup» στα γήπεδα του Παλληνιακού, που διοργανώθηκε για τμήματα υποδομών.

Συγκεκριμένα, στο τουρνουά έλαβαν μέρος οι ομάδες: ΑΟ Παιανίας, ΑΟ Κορωπίου, Θύελλα Ραφήνας, Εθνικός Νέας Μάκρης, Γιουβέντους και φυσικά ο Παλληνιακός.

Τα παραπάνω σωματεία εκπροσωπήθηκαν από τα τμήματα Προτζούνιορ, Τζούνιορ, Παμπαίδες, Παίδες και Νέους. Αξίζει να σημειώσουμε πως η διοργάνωση του Cup ήταν άψογη, οι νεαροί αθλητές που πήραν μέρος το ευχαριστήθηκαν και το σημαντικό είναι πως έφυγαν άπαντες κερδισμένοι.

pamebala.gr


1o ΠΑΛΛΗΝΗ CUP

Κάντε κλικ στην παραπάνω εικόνα
για να δείτε όλες τις φωτογραφίες




ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΪΟΣ - ΠΑΛΛΗΝΗ PRESS

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...