Τεχνικός Διευθυντής στην Ατλαντίδα Ανθούσας ο Αντώνης Φώσκολος! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Τεχνικός Διευθυντής στην Ατλαντίδα Ανθούσας ο Αντώνης Φώσκολος!

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016 | 1:22 π.μ.

 

Ένα νέο... κεφάλαιο μπαίνει στην ποδοσφαιρική ζωή του Αντώνη Φώσκολου! Ο μεγάλος αρχισκόρερ, με σημαντική πορεία στο ποδόσφαιρο, στα 36 του χρόνια αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του και να αναλάβει ένα σημαντικότατο πόστο στην Ατλαντίδα. Συγκεκριμένα από το απόγευμα της Κυριακής (19/6) αποτελεί τον νέο Τεχνικό Διευθυντή (team manager) του συλλόγου, κάτι που σημαίνει πως θα είναι υπευθύνος του ποδοσφαίρου τμήματος.

 

Ο Φώσκολος να θυμίσουμε πως ως ποδοσφαιριστής πέρασε μεταξύ άλλων από: Θρασυβούλο, Ασπρόπυργο, Ολυμπιακό Αγίου Στέφανου, Προοδευτική, Μανδραικό, Ηλυσιακό, Προοδευτική και τερμάτισε την πολύχρονη καριέρα του ως πρωταθλητής στην Ατλαντίδα. Από σήμερα, ωστόσο, κάνει μια... στροφή και θα υπηρετεί το ποδόσφαιρο από ένα διαφορετικό πόστο.

Το ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ επικοινώνησε με τον Αντώνη Φώσκολο ο οποίος δήλωσε για τον νέο του ρόλο:

«Είναι σίγουρα μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή για μένα. Μετά από τόσα χρόνια μέσα στα γήπεδα νομίζω ότι είναι η κατάλληλη στιγμη να υπηρετήσω το χώρο που αγάπησα απο ενα αλλο πόστο. Και δεν υπάρχει καλύτερο ξεκίνημα απο μια ομάδα η οποια αν και ερασιτεχνική, λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα. Η απόφαση μου δεν ηταν καθόλου εύκολη αλλά ήταν συνειδητή.

Η παρουσία στην κεφαλή της ομαδας δυο ανθρώπων όπως είναι οι κ.κ. Στασινόπουλος – Πολυδερας, οι οποίοι ειναι κόσμημα για το χώρο του ποδοσφαίρου και το όραμα και οι φιλοδοξίες που εχουν γι' αυτη την ομάδα με έκαναν να νιώσω σίγουρος για την επιλογή μου. Δν ειναι τυχαία άλλωστε και η παρουσια του Γενικού Διευθυντή Γιάννη Τζανόπουλου!

Δημιουργείται ένα γκρουπ ανθρώπων πισω απο την ομάδα που θα προσπαθήσουν να κανουν την Ατλαντίδα ομάδα πρότυπο οχι μονο για την ΕΠΣΑΝΑ αλλα για όλη την Ελλάδα. Τα καλύτερα έρχονται λοιπόν».

***Η ανακοίνωση της Ατλαντίδας: «Η Ατλαντίδα Ανθούσας ανακοινώνει την ανάληψη των καθηκόντων του team manager από τον Αντώνη Φώσκολο! Ο έμπειρος αρχισκόρερ με την πολύχρονη καριέρα (Θρασυβούλος, Ασπρόπυργος, Ολυμπιακός Αγίου Στέφανου, Προοδευτική, Μανδραικός, Ηλυσιακός, Προοδευτική κ.α) κρεμάει τα παπούτσια του στην Ατλαντίδα ως πρωταθλητής και θα συνεχίσει στον σύλλογο από το πόστο του υπευθύνου του ποδοσφαίρου τμήματος».

 

Πηγή

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...