Η Δημοτική Αρχή ξέχασε ότι η περιοχή "Λουτρό" ανήκει στον Δήμο Παλλήνης ! (Δελτίο τύπου για την ανοιχτή – δημόσια συζήτηση του συνδυασμού «Ανθούσα, Γέρακας, Παλλήνη, Πόλεις για να Ζεις» με κατοίκους του Λουτρού Παλλήνης) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Η Δημοτική Αρχή ξέχασε ότι η περιοχή "Λουτρό" ανήκει στον Δήμο Παλλήνης ! (Δελτίο τύπου για την ανοιχτή – δημόσια συζήτηση του συνδυασμού «Ανθούσα, Γέρακας, Παλλήνη, Πόλεις για να Ζεις» με κατοίκους του Λουτρού Παλλήνης)

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016 | 12:02 π.μ.

Πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη 22/06, η ανοιχτή δημόσια συζήτηση που διοργάνωσε ο Συνδυασμός «Ανθούσα, Γέρακας, Παλλήνη, Πόλεις για να Ζεις », στα γραφεία του συλλόγου Λουτρού Παλλήνης με έντονη την παρουσία των κατοίκων της περιοχής.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού, κος Παναγιώτης Μερτύρης, ξεκινώντας την ομιλία του ευχαρίστησε όλα τα μέλη του συλλόγου για την παραχώρηση της αίθουσας, αλλά και για την πολύτιμη βοήθεια που προσέφεραν, προκειμένου να πραγματοποιηθεί με επιτυχία η σημερινή εκδήλωση. Στην συνέχεια προχώρησε σε μια σύντομη ενημέρωση σχετικά με την επικρατούσα κατάσταση στον Δήμο Παλλήνης, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στα οικονομικά σκάνδαλα που έχουν πλήξει και ταλανίζουν τον Δήμο τα τελευταία χρόνια, αλλά και στη προσπάθεια της δημοτικής αρχής να τα αποσιωπήσει.

Δείτε την συνέχεια εδώ

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...