Σοβαρός τραυματισμός μαθητή Δημοτικού Σχολείου στην πλατεία του παλαιού Δημαρχείου Παλλήνης Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Σοβαρός τραυματισμός μαθητή Δημοτικού Σχολείου στην πλατεία του παλαιού Δημαρχείου Παλλήνης

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 5 Ιουνίου 2016 | 12:17 μ.μ.



Τραγική κατάληξη για μαθητή της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης είχε το παιχνίδι με συνομήλικους του χθες, στην πλατεία Ελευθερίας της Παλλήνης (πλησίον του παλαιού Δημαρχείου Παλλήνης.)
Η μπάλα έπεσε σε μικρή αυλή κατοικίας περιφραγμένης από κάγκελα με κατάληξη μύτης τρυπανιού, το παιδί σκαρφάλωσε για να μπει στο χώρο, να πάρει τη μπάλα και να συνεχιστεί το παιχνίδι, προφανώς, έχασε την ισορροπία του με αποτέλεσμα, η "μύτη" της μεταλλικής δοκού να καρφωθεί στο πόδι του και να βγει από την άλλη πλευρά!
Ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο και η πυροσβεστική υπηρεσία, άνδρες της οποίας  αναγκάστηκαν να κόψουν με τροχό το κάγκελο και με το ξένο σώμα στο πόδι, να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
Το τραγικό περιστατικό, αναστάτωσε τους πολίτες που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στις παρακείμενες καφετέριες, σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα, μπροστά στην εικόνα του μικρού παιδιού που υπέφερε από τους πόνους στο τραυματισμένο πόδι του, χάθηκε η ψυχραιμία με συνέπεια να φορτιστεί συγκινησιακά η ατμόσφαιρα και να εκδηλωθούν σκηνές πανικού.
Σύμφωνα με τις λίγες πληροφορίες που κατέστη δυνατό να συγκεντρωθούν, το παιδί χειρουργήθηκε λίγα λεπτά μετά την μεταφορά του στο νοσοκομείο.

πηγή http://www.neologosattikis.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...