Η Κατερίνα Στεφανίδη συνεχίζει τις κορυφαίες εμφανίσεις και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, όπου με άλμα στα 4.80 μέτρα κατέκτησε την πρώτη θέση! [ΒΙΝΤΕΟ] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Η Κατερίνα Στεφανίδη συνεχίζει τις κορυφαίες εμφανίσεις και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, όπου με άλμα στα 4.80 μέτρα κατέκτησε την πρώτη θέση! [ΒΙΝΤΕΟ]

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 21 Ιουνίου 2016 | 12:30 π.μ.



Η Κατερίνα Στεφανίδη συνεχίζει τις κορυφαίες εμφανίσεις και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, όπου με άλμα στα 4.80 μέτρα κατέκτησε την πρώτη θέση!
"Είναι σημαντικό ...για εμένα, ίσως σημαντικότερο και από ένα άλμα στα 5,00 μ. να περνάω σταθερά 4,80 μ., γιατί εκεί κρίνονται τα μετάλλια", δήλωσε λίγο μετά τον αγώνα η Ελληνίδα αθλήτρια.
Συγχαρητήρια Κατερίνα, ανυπομονούμε να σε δούμε να ανεβαίνεις όλο και πιο ψηλά, στο δρόμο για το Ρίο!



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...