Από 4 Ιουλίου οι αιτήσεις για δωρεάν φιλοξενία στους παιδικούς σταθμούς Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Από 4 Ιουλίου οι αιτήσεις για δωρεάν φιλοξενία στους παιδικούς σταθμούς

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016 | 12:54 π.μ.

 

 

Από τις 4 Ιουλίου ανοίγει η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τους γονείς που επιθυμούν να φιλοξενηθούν δωρεάν τα παιδιά τους στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς, ΚΔΑΠ, ΚΔΑΠ – ΜΕΑ , ενώ την 1η Αυγούστου, θα γίνει γνωστό από την ΕΕΤΑΑ ποιοι γονείς είναι οι ωφελούμενοι του προγράμματος.

Η σχετική ΚΥΑ δημοσιυεύτηκε ήδη σε ΦΕΚ. Με την απόφαση καθορίζονται όλες οι λεπτομέρειες και οι αλλαγές που έγιναν για τη νέα σχολική χρονιά στο πρόγραμμα, που θα δώσει «εισιτήριο» δωρεάν φιλοξενίας σε 81.000 παιδιά σε παιδικούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ.

Αναλυτικά η ΚΥΑ.

Πηγή

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...