Ανακοίνωσε συνεργασία με Χρυσάφη ο Γιώργος Παπαμακάριος! - Βαγγέλης Αλμπάνης: Ανακρίβεια το να μην έχουμε αναλυτικά το πλάνο της συνεργασίας!!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ανακοίνωσε συνεργασία με Χρυσάφη ο Γιώργος Παπαμακάριος! - Βαγγέλης Αλμπάνης: Ανακρίβεια το να μην έχουμε αναλυτικά το πλάνο της συνεργασίας!!!

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 10 Μαΐου 2016 | 9:04 μ.μ.



Το ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ σας είχε αποκαλύψει τη συνεργασία που «ψηνόταν» ανάμεσα στις παρατάξεις του Γιώργου Παπαμακάριου και του Σταύρου Χρυσάφη, και η επιβεβαίωση ήρθε το απόγευμα της Δευτέρας (9/5) στο ξενοδοχείο Holiday Inn!
Εκεί, ο κ. Παπαμακάριος -στην ανοιχτή συγκέντρωση που πραγματοποίησε- ανακοίνωσε επίσημα συνένωση με τον κ. Χρυσάφη και πλέον οι δύο τους πανε μαζί στις εκλογές του Ιουνίου, κόντρα στην Ενωτική Ποδοσφαιρική Συνεργασία ΑΝΑνέωση-επιτέλους του Δημήτρη Γιαρένη. Η συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε παρουσία εκπροσώπων 32 σωματείων και του δημάρχου Διονύσου, Διονύση Ζαμάνη, ενώ 6 ομάδες τηλεφώνησαν και ενημέρωσαν πως δεν μπορούν να παραστούν για διαφόρους λόγους.
Στο... ρεζουμέ της υπόθεσης, η είδηση που βγήκε από την χθεσινή συγκέντρωση είναι η συνεργασία των δύο παρατάξεων. Μια συνεργασία που αναμφίβολα προκαλεί πολλά ερωτηματικά κατά πόσο μπορεί να λειτουργήσει και κατά πόσο μπορεί να φέρει την ηρεμία που ζητά η Ένωση για την επόμενη τετραετία. Φυσικά πολλοί παράγοντες ήταν εκείνοι που εξέφρασαν τους έντονους προβληματισμούς τους, ενώ υπήρξαν και απόψεις που στήριξαν τη συνεργασία. Οφείλουμε να σημειώσουμε εμείς πως Γιώργος Παπαμακάριος και Σταύρος Χρυσάφης κατά καιρούς έχουν ανταλλάξει απαξιωτικές εκφράσεις ο ένας για τον άλλον, με αφορμή φυσικά το περίφημο... άδειασμα του πρώτου, όταν η νυν διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ (συμπεριλαμβανομένου του κ. Χρυσάφη) είχε ρίξει τον κ. Παπαμακάριο από την προεδρία.
Ο Γιώργος Παπαμακάριος ερωτήθηκε εκτενώς κατά πόσο μπορεί να συνεργαστεί με έναν άνθρωπο ο οποίος τον έχει ουσιαστικά προδώσει στο παρελθόν και απάντησε πως όλοι κάνουν λάθη. Εξήγησε, δε, πως η συνεργασία αυτή μπορεί να λειτουργήσει διότι ο κ. Χρυσάφης είναι ένας άνθρωπος τίμιος με κοινό όραμα. Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ και υποψήφιος για τις Εκλογές του Ιουνίου, από την άλλη εξαπέλυσε επίθεση στον Δημήτρη Γιαρένη, χαρακτηρίζοντας τον αναξιόπιστο και επικίνδυνο.
Η τοποθέτηση του Γιώργου Παπαμακάριου


Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν από τον Γιώργο Παπαμακάριο, ο οποίος στο πάνελ καθόταν με τους κ.κ. Ανδρέα Μπέτση και Βαγγέλη Τσεβά. Αρχικά προχώρησε σε ένα καλωσόρισμα στους παρευρισκόμενους, ενώ από εκεί και πέρα αναφέρθηκε στα γεγονότα της θητείας του κατά την περασμένη 4ετία, υποστηρίζοντας ότι επί 3 χρόνια προσπάθησε να κρατήσει ισορροπίες μέσα στο διοικητικό συμβούλιο, αλλά τον τελευταίο χρόνο δεν έχει καμία ευθύνη για όσα έγιναν. Ο κ. Παπαμακάριος τόνισε πως την επόμενη 4ετία είναι ικανός να φέρει την Ένωση εκεί που της αξίζει και να την κάνει μια από τις πρώτες στην Ελλάδα. Επίσης, μίλησε για την συγκυρία που φέρνει τις εκλογές της ΕΠΣΑΝΑ, παράλληλα σχεδόν με αυτές της ΕΠΟ και εξήγησε πως «Πολλοί περίεργοι μας αγάπησαν ξαφνικά, όπως ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ, που τηλεφωνεί σε προέδρους και μέλη συλλόγων της Ανατολικής Αττικής, αλλά εμείς δεν θα δεσμευτούμε με κανέναν από τους υποψηφίους της ΕΠΟ, αφού αυτή την απόφαση θα την πάρει η νέα διοίκηση, μετά την εκλογή της». Συνέχισε, μάλιστα, αναφέροντας: «Εμείς στηριζόμαστε στην αγπάπη για την Ένωση και το έχουμε αποδείξει. Έχουμε όραμα...», ενώ αφού μίλησε για έξωθεν παρεμβάσεις που δέχονται οι ομάδες λέγοντας πως «έχουμε φθάσει σε οριακό σημείο. Διαπιστώνουμε ότι δέχεστε πιέσεις από διάφορες πλευρές. Προβληματισθήκαμε με τους 8 συμβούλους που μας ανέτρεψαν τον περασμένο Σεπτέμβριο...», έριξε την αναμενόμενη βόμβα: «Με τον μόνο που θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε είναι με τον κ. Χρυσάφη. Όλοι έχουμε κάνει λάθη, ο κάθε ένας με τα λάθη του. Κανείς όμως δεν μπορεί να αμφισβητήσει την εντιμότητα και την αγάπη του κ. Χρυσάφη για την Ένωση. Αποφασίσαμε λοιπόν να συνεργαστούμε με τον κ. Χρυσάφη για το καλό της Ένωσης και επειδή το όραμα μας είναι κοινό. Μαζί μπορούμε να προσφέρουμε περισσότερα. Σαν πρώτη κίνηση καλής θελήσεως της συνεργασίας μας, εγώ ως επικεφαλής της παράταξης και ο κ. Χρυσάφης, αποφασίσαμε να προσφέρουμε σε κάθε σωματείο μία εμφάνιση και 5 μπάλλες. Θα ακολουθήσουν κι άλλα δώρα. Έχουμε σκοπό να αναβαθμίσουμε της υπηρεσίες της Ένωσης. Να βρούμε ένα χώρο λειτουργικό. Είναι επίσης δέσμευση μας ότι μέσα στην επόμενη 4ετία θα υλοποιηθεί το ενωσιακό γήπεδο». Από εκεί και πέρα ο κ. Παπαμακάριος προχώρησε σε κάποιες δεσμεύσεις που αφορούν τον τρόπο λειτουργίας του ΔΣ της Ένωσης για την επόμενη 4ετία και κατέληξε εξαπολύοντας επίθεση στον Δημήτρη Γιαρένη: «Γιατί έκανα την Ένωση με τον κ. Χρυσάφη και όχι με τον κ. Γιαρένη; Ο κ. Χρυσάφης, παρά τα λάθη του, είναι ένα έντιμος άνθρωπος και έχουμε κοινά στοιχεία. Η πορεία του κ. Γιαρένη δείχνει λίαν επιεικώς πως είναι αναξιόπιστος και επικίνδυνος. Έχουν κατατεθεί σε βάρος του αγωγές από' μενα, τον κ. Λάμπρου, τον κ. Μαγουλά και από τις οποίες διεκδικούμε οικονομικές αποζημιώσεις. Το ιδανικό θα ήταν να υπάρχει ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο αλλά δεν γίνεται αυτό. Έτσι, αποφασίσαμε με τον κ. Χρυσάφη την κάθοδο μας στις εκλογές με εμένα επικεφαλής».


Βαγγέλης Αλμπάνης: Ανακρίβεια το να μην έχουμε αναλυτικά το πλάνο της συνεργασίας


Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του κ. Παπαμακάριου, τον λόγο πήραν οι εκπρόσωποι των ομάδων που κατέθεσαν τις ερωτήσεις και τους προβληματισμούς τους. Σοβαρότατη ήταν η παρέμβαση του Βαγγέλη Αλμπάνη, χρηματοδότη του Παλληνιακού, ο οποίος είπε: «Τι συμφωνήσατε τελικά με τον Χρυσάφη; Να μας πείτε αναλυτικά σε τι πλαίσιο θα είναι η συνεργασία. Είναι ανακρίβεια το να μην έχουμε αναλυτικά το πλάνο της συνεργασίας, ήρθαμε για να ακούσουμε εσας... Αυτά που μας είπατε για προσφορές κλπ, είναι υποτιμητικά, δεν τις έχουμε ανάγκη της μπάλες». Ο Γιώργος Παπαμακάριος απάντησε πως οι διαπραγματεύσεις και οι συνομιλίες διήρκησαν πολλές ημέρες, «επικεφαλής θα είμαι εγώ και ο Χρυσάφης σύμβουλος. Δεν καταλήξαμε ακόμη σε αριθμό υποψηφίων από κάθε πλευρά αλλά δεν πρόκειται να τα χαλάσουμε. Όταν ανακοινώσω το ψηφοδέλτιο θα δούμε τις λεπτομέρειες»!
Σε εκείνο το σημείο ο ιστορικός παράγοντας του Κεραυνού Κερατέας Άκης Θηβαίος ρώτησε τον κ. Παπαμακάριο αν ο κ. Χρυσάφης έχει αναγνωρίζει το λάθος του. Ο κ. Παπαμακάριος εξήγησε πως δεν μπορεί να απαντήσει εκ μέρους του κ. Χρυσάφη ειδικότερα από την στιγμή που απουσιάζει, ενώ τον λόγο πήρε ο κ. Λαμπρόπουλος, υποψήφιος με τη Νέα Δυναμική, που τόνισε πως ο κ. Χρυσάφης έχει αναγνωρίσει κάποια λάθη του. Τόνισε δε πως όσα ειπώθηκαν (σχετικά με το πρόγραμμα) στη συνέντευξη τύπου της παράταξης Χρυσάφη ισχύουν κανονικά και προανήγγειλε νέα συνέντευξη Τύπου και των δύο ενωμένων παρατάξεων πλέον, που θα παρουσιάσουν το κοινό τους πλάνο.

Βόμβες Μιχάλη Τσίκλου: Κ. Παπαμακάριε, δεν θα μπορέσετε να διοικήσετε, θα σας πριονίζουν την καρέκλα!


Μια από τις σημαντικότερες τοποθετήσεις που έγιναν ήταν του Μιχάλη Τσίκλου, ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού Λαυρίου. Είπε λοιπόν. «Να κάνω μια ερώτηση... Αυτόν τον λίγο καιρό που σας γνωρίζω έχω την καλύτερη εντύπωση από θέμα ηθικής και δεν μπορώ να σας συγκρίνω με κανέναν. Αυτό που σας λείπει είναι να μπορείτε να επιβάλλεται τις αποφάσεις σας... Δημιουργήσατε την συνεργασία με τον κ. Χρυσάφη... Με τι αναλογία; Νομίζετε θα μπορέσετε να διοικήσετε; Σας λέω εγώ όχι! Θα σας πριονίζουν την καρέκλα! Σε κάθε λάθος σας δεν θα έχετε κάποια στήριξη... Στεναχωριέμαι για την κατάληξη. Με αναλογία 5-6 που λένε δεν θα μπορείτε να διοικήσετε. Έχω διαπιστώσει ίντργκες... Ο ένας κοιτά πως θα ρίξει τον άλλον. Ο καημός των περισσοτέρων είναι η καρέκλα του προέδρου! Από την άλλη, πολλά σωματεία αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και δεν έχουν χρήματα να συντηρήσουν τις ομάδες τους. Έτσι, πηγαίνουν αυτοί που έχουν χρήματα, αγοράζουν τις εξουσιοδοτήσεις των σωματείων και ψηφίζουν κατά το δοκούν. Εκμεταλλεύονται την ανάγκη των σωματείων! Γι’ αυτό προτείνω την δημιουργία ενός ταμείου αδυνάτων, με κάποιο ποσό μέσα. Εγώ -αν θέλετε- βάζω 5.000 ευρώ για αρχή! Πρέπει όμως να υπάρχει μια επιτροπή, που θα αποφασίζει ποια σωματεία έχουν ανάγκη. Είναι πολύ σοβαρά πράγματα αυτά. Πρέπει να κάτσουμε όλοι μαζί, να δώσουμε μια λύση».
Εξ άλλου, ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού Λαυρίου Βαγγέλης Καραμολέγκος, ανάρτησε την ακόλουθη ανακοίνωση στο ίντερνετ λίγο μετά το τέλος της συγκέντρωσης: «Επειδή από την περασμένη Πέμπτη έχω βαρεθεί να απολογούμαι για μια κανονικότητα την οποία εξέφρασα, τελικώς το “χαρούμενο παιδί, χαρά γεμάτο” έγινε “σοβαρό παιδί, με σοβαρότητα γεμάτο” και ο "ασυνεπής" στις υποσχέσεις του έγινε "συνεπής"… Tο "χαρούμενο παιδί" που έριξε τον "ασυνεπή" από την "καρέκλα" του, τώρα συνεργάζεται μαζί του για να τον ανεβάσει ξανά εκεί... Και τους πείραξαν οι λέξεις καρεκλοκένταυροι, αριβισμός, σκιαμαχίες και λυκοφιλίες... Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική».
Ο κ. Παπαμακάριος απάντησε προς τον κ. Τσίκλο πως «Η αποψη σας είναι σεβαστή. Δεν έχουμε φτάσει σε κάποια αναλογία 5-6 με τον κ. Χρυσάφη. Δεν έχουμε πάρει τέτοιες αποφάσει ακόμα. Το αν μπορέσουμε να διοικήσουμε θα το διαπιστώσετε. Όταν κάποιος ξεκινά μια διοίκηση πάντως, ποτέ δεν μπορεί να είναι σίγουρος 100% ότι θα λειτουργήσει. Είμαι σίγουρος ότι θα πάμε καλά όμως. Δεν θα γίνει αυτό που έγινε την περασμένη τετραετία όπου υπήρχαν 3 παρατάξεις μέσα στην Ένωση. Πλέον δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα».

Μήνυμα ενότητας από τον Σπύρο Λουκάτο


Από εκεί και πέρα υπήρξαν και εκείνοι που τοποθετήθηκαν και ήταν θετικοί προς την κατεύθυνση της συνεργασίας που επήλθε. Ο ισχυρός άνδρας της Θύελλας Ραφήνας Σπύρος Λουκάτος μάλιστα έστειλε μήνυμα ενότητας, τόνισε πως το πρώτο βήμα έγινε και ζήτησε στην επόμενη συγκέντωρη να μην μιλάμε για αναλογίες 5-6, αλλά για 11-0! Πρόσθεσε, δε, πως υπάρχουν αξιόλογα άτομα και στην παράταξη Γιαρένη και καλό είναι η Ένωση να προχωρήσει με ένα ψηφοδέλτιο. Θετικοί για τη συνεργασία ήταν και οι κ.κ. Λαγουμιτζής, Στάμου, Καβρίκας που πήραν τον λόγο.
Δελαγραμμάτικας: Κάτι πρέπει να γίνει με την γραμματεία και τους υπαλλήλους της Ένωσης
Εντύπωση προκάλεσε η τοποθέτηση του αντιπρόεδρου της Νίκης Δροσιάς Αχιλλέα Δελαγραμμάτικα, ο οποίος είχε παράπονα από τη συμπεριφορά των κοριτσιών της γραμματείας Σοφίας και Χαράς. «Κάτι πρέπει να γίνει με την γραμματεία και τους υπαλλήλους της Ένωσης αφού υπάρχουν πολλά παράπονα».
Τέλος, τον λόγο ξαναπήρε ο Μιχάλης Τσίκλος που έθεσε το δικό του τελευταίο ερώτημα: «Πως γίνεται το ''χαζό παιδί, χαρά γεμάτο'' που λέγατε να το βγάλουμε σήμερα άγιο; Σε λίγο θα του βάλουμε και φωτοστέφανο...». Ο κ. Παπαμακάριος απάντησε πως κανένας δεν είναι τέλειος, δεν βάλαμε σε κανέναν φωτοστέφανο, ενώ επανέλαβε πως ο κ. Χρυσάφης ειναι έντιμος.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...