Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 2η ποδηλατάδα του 7ου Δημοτικού-Νηπιαγωγείου Παλλήνης [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 2η ποδηλατάδα του 7ου Δημοτικού-Νηπιαγωγείου Παλλήνης [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 25 Μαΐου 2016 | 12:53 π.μ.



Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η καθιερωμένη ποδηλατάδα του 7ου Δημοτικού-Νηπιαγωγείου Παλλήνης την Κυριακή  22 Μαϊου.

Η εκδήλωση που οργανώθηκε από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου σε συνεργασία με το Bici di Angelo και την Ποδηλατική Παρέα Παλλήνης ξεκίνησε στις 11.30 από τον χώρο του σχολείου, συνεχίστηκε στους δρόμους της Παλλήνης όπου μικροί  και μεγάλοι ποδηλάτες διασκέδασαν αθλήθηκαν και απόλαυσαν το όμορφο φυσικό περιβάλλον της πόλης μας, και τερματίστηκε στο χώρο επίσης του σχολείου όπου εκεί όλους τους περίμενε το καθιερωμένο υπέροχο Μπάρμπεκιου που είχε διοργανώσει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης οι μικροί ποδηλάτες συμμετείχαν σε ποδηλατικές δεξιότητες που πραγματοποιήθηκαν από την Ποδηλατική Παρέα Παλλήνης και έλαβαν και τους επαίνους τους!!! 



https://onedrive.live.com/redir?resid=82361BC2826B4818!4014&authkey=!AB2LbkJhrLVEQc0&ithint=folder%2cjpg

Κάντε κλικ στην παραπάνω εικόνα
για να δείτε όλες τις φωτογραφίες


*Παρακαλούμε αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τη δημοσίευση των φωτογραφιών, να επικοινωνήσετε με το pallinipress@gmail.com
Επίσης εάν θέλετε να σας στείλουμε κάποια από τις φωτογραφίες εντελώς
ΔΩΡΕΑΝ (ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ) μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο ίδιο email


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...