«Ανθούσα, Γέρακας, Παλλήνη, Πόλεις για να Ζεις» - Δελτίο Τύπου για την ανοιχτή – δημόσια συζήτηση του συνδυασμού με κατοίκους του Πανοράματος Παλλήνης Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

«Ανθούσα, Γέρακας, Παλλήνη, Πόλεις για να Ζεις» - Δελτίο Τύπου για την ανοιχτή – δημόσια συζήτηση του συνδυασμού με κατοίκους του Πανοράματος Παλλήνης

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 7 Απριλίου 2016 | 8:35 π.μ.



Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30/03/2016 η ανοιχτή δημόσια συζήτηση που διοργάνωσε ο Συνδυασμός «Ανθούσα, Γέρακας, Παλλήνη, Πόλεις για να Ζεις», στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 6ου δημοτικού σχολείου Παλλήνης στο Πανόραμα, με  μεγάλη συμμετοχή των κατοίκων της περιοχής.
Ο επικεφαλής του συνδυασμού, κος Παναγιώτης Μερτύρης, ξεκινώντας την ομιλία του ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την ανταπόκρισή τους στο κάλεσμά του και στη συνέχεια παρουσίασε τον συνδυασμό « Ανθούσα, Γέρακας, Παλλήνη, Πόλεις για να Ζεις», του οποίου έχει την τιμή να ηγείται. Χαρακτηριστικά τόνισε ότι, ο συνδυασμός απαρτίζεται από μια ομάδα ανθρώπων από διαφορετικούς ιδεολογικούς και πολιτικούς χώρους, οι οποίοι έχοντας κοινό όραμα και στόχο, αποφάσισαν να συνεργαστούν και να ενώσουν τις δυνάμεις τους για έναν καλύτερο Δήμο Παλλήνης που θα εξυπηρετεί τα συμφέροντα των πολιτών. Όλη αυτή η προσπάθεια είναι δομημένη πάνω σε αρχές και κοινωνικές αξίες, όπου κύριο μέλημα της είναι να υπηρετήσει ένα νέο πολιτικό ήθος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, αφήνοντας πίσω τις ξεπερασμένες παλαιοκομματικές μεθόδους του χθες.
Στη συνέχεια συζητήθηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν τους κατοίκους του Πανοράματος Παλλήνης, οι όποιοι εξέφρασαν παράπονα σχετικά με την καθημερινότητά τους. Στο επίκεντρο της συζήτησης ήταν η εγκληματικότητα που καλπάζει στη περιοχή, καθώς τα περιστατικά κλοπών και διαρρήξεων έχουν αυξηθεί δραματικά το τελευταίο χρονικό διάστημα. Οι κάτοικοι του Πανοράματος μας μετέφεραν  τον φόβο που νιώθουν  τόσο για τους ίδιους όσο και για τις περιουσίες τους, και ζήτησαν από τον Δήμο να παρέμβει, πιέζοντας τους αρμόδιους φορείς ώστε να δοθεί λύση στο πρόβλημα που τους ταλανίζει έντονα όλο αυτό τον καιρό.
Στη συνέχεια έγινε ιδιαίτερη αναφορά στην καθυστέρηση των έργων επί της οδού Κύπρου, και εγέρθηκαν ερωτήματα σχετικά με τον χρονικό ορίζοντα ολοκλήρωσης των έργων και παράδοσης του δρόμου στο κοινό. Οι κάτοικοι δεν έκρυψαν την δυσαρέσκειά τους σχετικά με την ελλιπή σήμανση, η οποία έχει ως αποτέλεσμα τις συνεχείς παραβιάσεις, εκφράζοντας παράλληλα και τον φόβο τους για την πρόκληση σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων.
Τέλος οι κάτοικοι του Πανοράματος ζήτησαν να μεριμνήσει ο Δήμος για την ανάπλαση μιας μεγάλης κοινόχρηστης έκτασης της περιοχής, η οποία παραμένει αναξιοποίητη μέχρι και σήμερα .
Ο επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης, κος Μερτύρης, κατέγραψε όλα τα παραπάνω που ακούστηκαν από συλλόγους, φορείς και πολίτες με σκοπό να τα μεταφέρει στο δημοτικό συμβούλιο και να πιέσει προκειμένου να δοθούν λύσεις. Διαβεβαίωσε τους κατοίκους ότι θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την κινητοποίηση όλων των εμπλεκόμενων φορέων ώστε να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά το φαινόμενο της παραβατικότητας. Δεσμεύτηκε επίσης, στους παρευρισκόμενους ότι από την θέση του ως εκπρόσωπος της Μείζονος αντιπολίτευσης στον Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπλασης του Πεντελικού Όρους (ΣΠΑΠ), θα μεταφέρει το αίτημά τους για ανάπλαση της περιοχής και θα κινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες για την υλοποίηση του έργου.   
Ο κος Μερτύρης έκλεισε την ομιλία του τονίζοντας ότι αυτή η συνάντηση αποτελεί την αρχή μιας προσπάθειας που έχει ξεκινήσει ο συνδυασμός « Ανθούσα, Γέρακας, Παλλήνη, Πόλεις για να Ζεις» να είναι δίπλα στους δημότες και να τους στηρίζει εμπράκτως στις καθημερινές του ανάγκες. «Με την δική σας συμμετοχή και συνεργασία, η προσπάθειά μας για ένα καλύτερο Δήμο Παλλήνης θα ενισχυθεί σημαντικά», τόνισε χαρακτηριστικά.  

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...