Παλληνιακός: Αποχώρησε από πρόεδρος ο Αλμπάνης, παραμένει κύριος χορηγός! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Παλληνιακός: Αποχώρησε από πρόεδρος ο Αλμπάνης, παραμένει κύριος χορηγός!

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 18 Απριλίου 2016 | 10:46 μ.μ.



Νέος πρόεδρος ανέλαβε ο Ιωάννης Καμπουρίδης, την ώρα που ο Βαγγέλης Αλμπάνης συνεχίζει ως απλό μέλος, ενώ θα είναι κύριος χορηγός του συλλόγου (και) τη νέα σεζόν

Αλλαγές στα διοικητικά του Παλληνιακού, καθώς όπως έγινε γνωστό μέσω δελτίο Τύπου ο Βαγγέλης Αλμπάνης αποχώρησε από την θέση του προέδρου λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Αντικαταστάτης του θα είναι ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος Ιωάννης Καμπουρίδης, τον οποίο εξέλεξε ομοφώνως το Διοικητικό Συμβούλιο.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο κ. Αλμπάνης όχι μόνο δεν κάνει... πίσω, αλλά συνεχίζει ως απλό μέλος, ενώ θα είναι κύριος χορηγός του συλλόγου (και) τη νέα σεζόν!

Αυτό μάλιστα είναι ίσως το πιο θετικό νέο για τον σύλλογο του Παλληνιακού, καθώς ο Βαγγέλης Αλμπάνης είναι ένας ισχυρός παράγοντας και επιχειρηματίας, που φέτος οδήγησε -από το πόστο του- τον σύλλογο σε μια άκρως επιτυχημένη πορεία με την κατάληψη της δεύτερης θέσης...

Μιας πορείας βέβαια στην οποία όλοι έβαλαν το λιθαράκι τους, από τους δύο προπονητέςΠαναγιώτη Χριστοφιλέα – Γιώργο Φαράκο που τα πήγαν περίφημα και τους ποδοσφαιριστές, μέχρι όλα τα μέλη του ΔΣ!

Αναλυτικά η ενημέρωση:



pamebala.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...