Νέος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αν. Αττικής της Νέας Δημοκρατίας, ο Άρης Βίτσιος Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Νέος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αν. Αττικής της Νέας Δημοκρατίας, ο Άρης Βίτσιος

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 18 Απριλίου 2016 | 9:02 π.μ.



Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής η ψηφοφορία για την ανάδειξη νέου προέδρου της ΝΟΔΕ Ανατολικής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας.

Από τους 137 που είχαν δικαίωμα ψήφου προσήλθαν και ψήφισαν οι 119, γεγονός που σαφώς προκαλεί ερωτήματα για τους λόγους για τους οποίους υπήρξε μια αποχή της τάξης του 13% και μάλιστα σε στελέχη πρώτης γραμμής όπως θα έπρεπε να είναι κανονικά τα μέλη των διοικήσεων των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων!
Σύμφωνα με το τελικό αποτέλεσμα της ψηφοφορίας εξελέγη – και πάλι – πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αν. Αττικής ο Αριστείδης Βίτσιος με ποσοστό 43,7% ή 52 ψήφους.
Ο Νεκτάριος Καλαντζής έλαβε ποσοστό 36,1% ή 43 ψήφους και ο Σκιπίων Αποστολάκης ποσοστό 20,2% ή 24 ψήφους.

notioanatolika.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...