Ο Παλληνιακός νίκησε με το εντυπωσιακό 4-1 την Μαρκό και τερμάτισε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήμτος!!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ο Παλληνιακός νίκησε με το εντυπωσιακό 4-1 την Μαρκό και τερμάτισε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήμτος!!!

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 17 Απριλίου 2016 | 11:24 μ.μ.




Μια απόλυτα επιτυχημένη σεζόν έφτασε στο τέλος της για τον Παλληνιακό, ο οποίος τερμάτισε με εντυπωσιακό τρόπο δεύτερος! Η ομάδα των Παναγιώτη Χριστοφιλέα – Γιώργου Φαράκου, στο πλαίσιο της 30ης (και τελευταίας) αγωνιστικής, επικράτησε 4-1 στην Παλλήνη της Μαρκό και αφού... προσπέρασε τον Άγιο Στέφανο, κατέλαβε την δεύτερη θέση.
Αναμφίβολα πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία τόσο για τη διοίκηση -υπό την προεδρία του Βαγγέλη Αλμπάνη- όσο και για το αγωνιστικό τμήμα, που κατάφεραν φέτος να αναδείξουν τον Παλληνιακό μια από τις κορυφαίες ομάδες της κατηγορίας. Όσο για την Μαρκό του Γιώργου Παπαϊωάννου, μπορεί το νικηφόρο σερί αποτελεσμάτων να κόπηκε κάπως απότομα σήμερα, ωστόσο με δεδομένες τις δυσκολίες που υπήρξαν μέσα στη σεζόν η 8η θέση μπορεί να χαρακτηριστεί ικανοποιητική...
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, το σημερινό ματς ήταν μακριά από σκοπιμότητες και είδαμε όμορφο ποδόσφαιρο. Ο Παλληνιακός ήταν καλύτερος και κατάφερε με ένα σούπερ τελευταίο 20λεπτο να σφραγίσει τη νίκη του με το εντυπωσιακό 4-1, απέναντι σε μια ομάδα όπως η Μαρκό που είναι δυσκολοκατάβλητη. Οι γηπεδούχοι απείλησαν σε αρκετές περιπτώσεις στο πρώτο μέρος με αποκορύφωμα το δοκάρι του Κοβάνη, ενώ δοκάρι είχε και η Μαρκό στο 45' με τον Βεϊζάι.. 
Οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν απειλητικοί σε ακόμα δύο στιγμές, όπου ο Αραχωβίτης με δύσκολες επεμβάσεις κράτησε το μηδέν. Στην επανάληψη ο Παλληνιακός (που είχε ακόμα δύο δοκάρια με τους Κούνα – Σιάσιο), άνοιξε το σκορ στο 60' με σουτ του Κούνα, ενώ στο 65' ο Κοβάνης με πλασέ πέτυχε το 2-0. Η Μαρκό μείωσε στο 70' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ζατσελάρι, ένα πέναλτι ωστόσο που δεν υπήρξε ποτέ αφού ο Καλούδης απομάκρυνε μόνο τη μπάλα, με τον διαιτητή Παπάζογλου να δείχνει λανθασμένα την άσπρη βούλα.
Ο Παλληνιακός, πάντως, δεν αγχώθηκε από τη μείωση του σκορ, το αντίθετο, αφού ανέβασε ταχύτητες και έφτασε στην επίτευξη ακόμα δύο τερμάτων με ωραίο ποδόσφαιρο. Συγκεκριμένα στο 78' ο Καστής που πέρασε στο ματς ως αλλαγή στο 60', πέτυχε το 3-1, ενώ ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 85' με ωραίο τελείωμα!

***Για τον Παλληνιακό διακριθέντες οι Καλούδης, Κούνας, Καστής και Σιάσιος.
***Για την Μαρκό ξεχώρισαν οι Βεϊζάι και Ζατσελάρι.

Διαιτητές: ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ Ι., ΤΖΑΦΟΛΙΑΣ Δ., ΤΖΑΦΟΛΙΑΣ Β.

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Αραχωβίτης, Κούσης, Βλάχος, Ελ Γκαμάλ, Καλούδης, Κούνας, Σιάσιος (80' Καββαδίας), Πανακούλιας (70' Καρβούνης), Κυριόπουλος (60' Καστής), Μαριέτης, Κοβάνης.

ΜΑΡΚΟ: Καραλής, Σκορδάς, Τσετβερίκοφ, Δημογιάννης, Πλίτσης Ρεντζής, Βεϊζάι, Λάπα (46' Πατσιαούρας), Πετράι (80' Ελέζι), Ζατσελάρι, Γκριμέκης (70' Μερκούρης).

pamebala.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...