Παλληνιακός: Mεγάλη νίκη μέσα στο Κορωπί - Ελπιδοφόρα εμφάνιση από τον 16χρονο Κιούρκο !!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Παλληνιακός: Mεγάλη νίκη μέσα στο Κορωπί - Ελπιδοφόρα εμφάνιση από τον 16χρονο Κιούρκο !!!

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 13 Μαρτίου 2016 | 11:47 μ.μ.



Δεύτερη συνεχόμενη νίκη και μάλιστα με το ίδιο σκορ πανηγύρισε ο Παλληνιακός. Η ομάδα της Παλλήνης, παρότι αγωνίστηκε με πολλές απουσίες, παρότι δέχτηκε πίεση από το Κορωπί, βρήκε τον τρόπο να επικρατήσει 0-1 στο Αντώνης Πρίφτης, παραμένοντας πάντα στην τρίτη θέση, ύστερα από 24 αγωνιστικές. Ήταν ένα ματς ανοιχτό, με γρήγορο ρυθμό, ένταση και φάσεις εκατέρωθεν.

Το Κορωπί του Αντώνη Καραούλη, πάντως, ήταν εκείνο που έχασε τις σπουδαιότερες ευκαιρίες, αλλά ο Παλληνιακός των Παναγιώτη Χριστοφιλέα – Γιώργου Φαράκου είχε την ουσία! Συγκεκριμένα, για τους φιλοξενούμενους σκόραρε στο 60' ο Σιάσος με σουτ εκτός περιοχής από γύρισμα του Κούνα, ενώ από εκεί και πέρα η Παλλήνη στήθηκε έξυπνα και κοίταξε να χτυπήσει στην κόντρα. Το Κορωπί ήταν πιο πιεστικό, έχασε ευκαιρίες, ενώ στο 44' οι γηπεδούχοι είχαν ζητήσει πέναλτι για χέρι μέσα στην περιοχή. Η συγκεκριμένη αμφισβητούμενη φάση, μάλιστα, άναψε κάπως τα αίματα, δημιουργήθηκε μια μίνι ένταση, ωστόσο με την επέμβαση των ψυχραιμότερων η κατάσταση ηρέμησε.

Το Κορωπί κυρίως από το 60' και μετά προσπάθησε να πιέσει ψηλά, δημιούργησε ευκαιρίες με ωραίο ποδόσφαιρο, ωστόσο παρουσίασε πρόβλημα στην τελική πάσα – εκτέλεση, πέφτοντας πάνω και σε έναν εξαιρετικό γκολκίπερ όπως είναι ο Τσούκας! Κάπως έτσι ο Παλληνιακός με όπλο το συμπαγές και δουλεμένο σύνολο που παρουσιάζει σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια κράτησε την πολύτιμη νίκη, σε μια δύσκολη έδρα και απέναντι σε μια δυναμική ομάδα όπως είναι ο ΑΟΚ.

***Το Κορωπί παρά την ήττα πραγματοποίησε καλή ομαδική εμφάνιση, ενώ ξεχώρισαν ιδιαίτερα οι Μπανάι, Ματσάγγος, Αλεξίου και Πάντου.
***Κορυφαίοι για τον Παλληνιακό οι Τσούκας, Σιάσος και Κούνας. Καλά στοιχεία έδειξε ο 16χρονος Κιούρκος, γιος του αείμνηστου Σωκράτη.

Διαιτητές: Αντωνίου, Γκόντα, Τσαλίκογλου

ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΑΟ: Παπαθεοδώρου, Κορωνιάς (75' Παπακωνσταντίνου), Πάντου, Παπαδόπουλος, Αλεξίου Στ., Λυμπερόπουλος, Ματσάγγος, Χαρίσης, Μπανάι, Μασκλαβάνος, Μινάι.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Τσούκας, Μπούρας, Κιούρκος (46' Καρβούνης), Ελ Γκαμάλ, Καλούδης, Κούνας, Σιάσος (80' Αλβανός), Πανακούλιας, Κυριόπουλος, Καστής (67' Δαραμούσκας), Κοβάνης.

pamebala.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...