Ο Κώστας Στρίκος στηρίζει την υποψηφιότητα του Τρ. Κουτσικούρη Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ο Κώστας Στρίκος στηρίζει την υποψηφιότητα του Τρ. Κουτσικούρη

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016 | 9:09 μ.μ.



Συνεχίζονται οι δηλώσεις στήριξης προς το πρόσωπο του κ. Κουτσικούρη από στελέχη της Ν.Δ. της περιοχής μας.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά την επιστολή που απέστειλλε  στο ΠΑΛΛΗΝΗPRESS ο κος Κων/νος Στρίκος .



Φίλες και φίλοι,


Επιβεβλημένη περισσότερο από ποτέ πλέον η ανάγκη για τη χώρα μας να απαλλαγεί από την καταστροφική και οδυνηρή πορεία του τελευταίου ενάμιση χρόνου. 

Η πορεία αυτή, συνέπεια  των εύκολων και ανόητων υποσχέσεων και των ανεύθυνων πολιτικών, οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην ολοένα και πιο δυσβάσταχτη οικονομική και κοινωνική πολιτική για όλους μας, οδηγεί   στο χάος  . Η πατρίδα μας, θα πρέπει τάχιστα να βρειτον βηματισμό της, να σταθεί όρθια, να διεκδικήσει, να αναπτυχθεί και να επιτύχειΘα πρέπει όμως, πέρα και πάνω από όλα, να σταθεί ισάξια και με κύρος στους εταίρους της στην Ευρωπαϊκή Ένωση. 

Στην επανεκκίνηση του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας και με αφορμή την καθαρή υποψηφιότητα του φίλου Τριαντάφυλλου Κουτσικούρη ως πρόεδρου της Τ. Οργάνωσης Παλλήνηςαποφάσισα να στρατευτώ μαζί του και να θέσω υποψηφιότητα για μέλος της Τοπικής Οργάνωσης.


Την Κυριακή….. ζητώ την ψήφο σας.


Στρίκος Κων/νος.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...